Τσάμπα τα νοίκια στο Ζεφύρι


Το Ζεφύρι περιλαμβάνεται στις περιοχές με τα πιο φτηνά ενοίκια κατοικιών στην Αττική, σύμφωνα με την εφημερίδα αγγελιών ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. 
Αναλύοντας τα δεδομένα και τον τεράστιο όγκο αγγελιών που διαθέτει, η Χρυσή Ευκαιρία, η νούμερο 1 εταιρία αγγελιών στην Ελλάδα, κατέληξε στο συμπέρασμα πως όλα τα ενοίκια σπιτιών στην Αττική αυξήθηκαν έως και 17% στο 2017, με τάση ανόδου. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει φιλοξενήσει πάνω από 758.000 αγγελίες ενοικίασης ακινήτων και αναφορικά με τον κλάδο των ακινήτων, και σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της Εταιρίας, οι τάσεις των ενοικίων σε όλες τις περιοχές του Νομού Αττικής είναι ανοδικές σε σχέση με το 2016, με τη μεγαλύτερη αύξηση (17%) να καταγράφεται το μήνα Φεβρουάριο 2017.
Οι πιο Οικονομικές Περιοχές - Αττική
Οι πιο οικονομικές περιοχές της Αττικής, με βάση την τιμή του μισθώματος ανά τ.μ., είναι το Ζεφύρι (3,79€/τ.μ.), το Λαύριο (3,92€/τ.μ.) και η Σαλαμίνα (3,95€/τ.μ.), ενώ οι πιο ακριβές περιοχές το Καβούρι (11,37€/τ.μ.), η Βουλιαγμένη (11,35€/τ.μ.) και η Πλάκα (10,38€/τ.μ.). 
Οι πιο Ακριβές Περιοχές - Αττική

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν εάν μελετήσουμε τις περιοχές με τη μεγαλύτερη αύξηση στα ενοίκια συγκριτικά με το 2016. Ειδικότερα οι περιοχές με τη μεγαλύτερη αύξηση είναι η Σαρωνίδα με 38%, η Ανάβυσσος με 34% και το Ελληνικό με 20%. Η τάση μας δείχνει ότι η ζήτηση αυξάνεται στις προαναφερθείσες περιοχές. 

ΠΗΓΗ: businessnews.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου