Δεσμεύσεις για την πολύπλευρη η στήριξη των Τριτέκνων Φυλής έδωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος



Τη δέσμευση ότι ο Δήμος Φυλής και η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνεχίσουν να παρέχουν στήριξη στους Τριτέκνους Φυλής σε όλους τους τομείς, έδωσε ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος. 
Κληθείς στο βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο καφέ «Τοξότης», από την Πρόεδρο Κατερίνα Μλουχάρη, ο Γιώργος Αντωνόπουλος ανταπέδωσε τις θερμές ευχαριστίες που δέχθηκε λαμβάνοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις.



Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι διανομές σε τρόφιμα που έχουν ξεκινήσει θα συνεχιστούν απρόσκοπτα όχι μόνο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και απευθείας σε οικογένειες που χρήζουν στήριξης. 

Ανέφερε επίσης επιγραμματικά, τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει ο Δήμος Φυλής για την ελάφρυνση των τρίτεκνων οικογενειών του, και είναι, η μείωση των Δημοτικών Τελών και των διδάκτρων του Ωδείου καθώς και με τη στήριξη του Προέδρου της «Πάρνηθας» Γιώργου Μαυροειδή, η μείωση των διδάκτρων , στα Αθλητικά και Πολιτιστικά Τμήματα του Δήμου. 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος εξέφρασε κλείνοντας την πεποίθηση ότι η υπόσχεση του Δημάρχου Φυλής για τη νέα στέγη του Συλλόγου θα γίνει πράξη και αφιέρωσε το κομμάτι του σε αυτή τη νέα προσπάθεια.




Αξίζει να σημειωθεί ότι τη βράβευση του Γιώργου Αντωνόπουλο έκανε ένας άνθρωπος που επίσης βρίσκεται κοντά στους τρίτεκνους Φυλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου, Νίκος Νικολόπουλος. 

Ακολουθούν τα videos με τον σύντομο χαιρετισμό και τη βράβευση του Γιώργου Αντωνόπουλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου