Με ευχάριστες εκπλήξεις για τα παιδιά και επίσκεψη του Χρήστου Παππού η διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου





Την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Φυλής κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης διανομής τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Ο Χρήστος Παππούς ενημερώθηκε αναλυτικά για τις διανομές τροφίμων που πραγματοποιήθηκαν σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ την περασμένη βδομάδα, και του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ξεκίνησαν τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώνονται αύριο Μ. Πέμπτη. 

«Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας» διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Φυλής ο οποίος ενημερώθηκε πως περισσότεροι από πέντε χιλιάδες δημότες τροφοδοτήθηκαν τις τελευταίες μέρες με είδη παντοπωλείου, νωπό κρέας, τυροκομικά προϊόντα και πασχαλινά είδη. 

Στους 1.150 δικαιούχους (συνολικά 2.500 ωφελούμενα άτομα) του Κοινωνικού Παντοπωλείου διατέθηκαν γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ελαιόλαδο, φυτικό λάδι, μακαρόνια, κονσέρβα ντομάτας, ρύζι, φακές φασόλια και αλεύρι ενώ λόγω των εορτών του Πάσχα προστέθηκαν τσουρέκια , κόκκινα αυγά και κρέας. 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς δημότες αφού φέτος για πρώτη φορά η κοινωνική υπηρεσία διαμόρφωσε ειδικά για τα παιδιά μια ζεστή ψυχαγωγική γωνιά με πασχαλινές μεγαλοφιγούρες, ποπ κορν και εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας . Παράλληλα στα παιδιά έως 12 ετών, εκτός από λαμπάδες προσφέρθηκαν φέτος σοκολατένια αυγά και παιγνίδια. 

«Ιδρύσαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με στόχο να απλώσουμε ένα δίχτυ ανθρωπιάς και ασφάλειας για τους δοκιμαζόμενους από τη φτώχεια δημότες μας. Σήμερα αυτή η δομή αποτελεί πλέον «οχυρό» του Δήμου μας ενάντια στην οικονομική κρίση. Συνεχίζουμε εντατικά, διακριτικά και επίμονα με γνώμονα της πολιτικής μας, τον άνθρωπο» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Τη διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου συντόνισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη βοήθειά τους στη διανομή καθώς και τον πρόεδρο Μιχάλη Ζουρίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δροσούπολης για την προσφορά των σοκολατένιων αυγών που διατέθηκαν στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 





























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου