Αγάπη, όνομά και πράμα! ... από τους «Γιατρούς της Αγάπης» στον Δήμο Φυλής…

…μεγάλη προσέλευση στις δωρεάν εξετάσεις – Γεύμα προς τιμήν των Γιατρών στο «Άνευ Όρων» Όρων»

Μεγάλη ανταπόκριση γνώρισε η πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των ΚΑΠΗ Φυλής, οι οποίοι με την αφιλοκερδή και ευγενική στήριξη των Γιατρών της Αγάπης, οργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου, διήμερο δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες Φυλής. 

Περίπου 300 δημότες όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν τα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου και το Δημαρχείο «Νίκος Λιάκος» όπου γιατροί από έξι ειδικότητες τους περίμεναν και τους εξέτασαν δωρεάν. 

Την προσφορά των «Γιατρών της Αγάπης» εξήρε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος τους συνεχάρη για την κοινωνική τους προσφορά γενικότερα ενώ τους ευχαρίστησε για την στήριξη των δημοτών της περιοχής. «Τα τελευταία τρία χρόνια, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν φροντίζουμε και οργανώνουμε διαρκώς τέτοιες δράσεις με στόχο την πρόληψη. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση, όσο καιρό, το χρειάζεται η κοινωνία και σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας» υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς στους γιατρούς. 

Οι γιατροί από την πλευρά τους συνεχάρησαν το Δήμαρχο Φυλής για την ποιότητα των εγκαταστάσεων του Δήμου που χρησιμοποιήθηκαν ως εξεταστικά κέντρα αλλά και την ζεστή φιλοξενία. 

Συγκεκριμένα εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους δημότες ο κ. Πάνος Βραχνός, Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Β΄ Χειρουργικής κλινικής ΚΑΤ, Νατάσα Γούναρη ΟΡΛ Επιμελήτρια Α’ στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, Κων/νος Πετρακογιάννης, Δερματολόγος Διευθυντής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, Φαρούκ Μπισαράτ, Ουρολόγος Διευθυντής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, Γιούλα Μπάρλα, Οφθαλμίατρος και Λουΐζα Κοσμίδου Καρδιολόγος και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Αχαρνών. 

Την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των δημοτών στο πρόγραμμα των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων εξέφρασε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος προσκαλεί τους γονείς να προσέλθουν το επόμενο Σαββατοκύριακο (5 και 6 Μαΐου) στην Κοινωνική Υπηρεσία, όπου θα γίνουν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι στα παιδιά για την κύφωση/σκολίωση. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο Δήμαρχος Φυλής παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των «Γιατρών της Αγάπης» στο μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων «Άνευ Όρων» και τους προσέφερε αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες για την εθελοντική προσφορά τους στο Δήμο. 

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον γνωστό ερμηνευτή λαϊκών τραγουδιών Γιώργο Υδραίο ο οποίος αποτελεί βασικό κρίκο της αλυσίδας των «Γιατρών της Αγάπης» και προσφέρει εντατικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του –στον οργανωτικό κυρίως τομέα - σε όλες τις αποστολές των γιατρών ανά την Ελλάδα. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου