Συνεχίζονται εντατικά οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Φυλής


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής, σε υλοποίηση της δέσμευσης του Δημάρχου Χρήστου Παππού για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης, προς όφελος των δημοτών. 

Στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο τμήμα των έργων ασφαλτόστρωσης και αμέσως μετά ξεκινούν τα έργα οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Φυλής. Στα Άνω Λιόσια ξεκίνησε χθες νέος κύκλος ασφαλτοστρώσεων στη Ζωφριά και στην Δροσούπολη. 

Ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης των έργων ασφαλτόστρωσης εμφανίζεται ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος σημειώνει: «Αλλάζουμε το Δήμο. Κάνουμε την πόλη μας σύγχρονη, ασφαλή και φιλική για το δημότη. Είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται στο Δήμο μας τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων. Ξεπεράσαμε τα 100 χιλιόμετρα κατασκευής νέων δρόμων και προχωρούμε». 

Συγκεκριμένα στο Ζεφύρι ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην κυκλοφορία άλλοι 11 δρόμοι. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις οδούς : Αλαμάνας, Παύλου Μπακογιάννη, Καποδιστρίου, Σαράφη, Έλλης, Μαραθώνος, Τήνου, Σεφέρη, 17ης Νοεμβρίου, Μιαούλη και Μεγάλου Σπηλαίου. 

«Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Ζεφύρι και τη Φυλή προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας. 

Στη Ζωφριά ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου και άλλων κάθετων και παράλληλων αυτής οδών και χθες ξεκίνησαν νέες ασφαλτοστρώσεις στο τμήμα που ξεκινά από την οδό Αγησιλάου και καλύπτει την Ζωφριά Ι. Τέλος στην Δροσούπολη ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μακεδονίας, Πιερίας, Κατερίνης, Πλαταμώνα, Βελβενδού, Καστοριάς Γρεβενών και Βέροιας. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα


Έλλης - Ζεφύρι  
Καποδιστρίου Ζεφύρι 
Μαραθώνος Ζεφύρι
Μεγάλου Σπηλαίου - Ζεφύρι 


Μιαούλη - Ζεφύρι 

Μπακογιάννη - Ζεφύρι 

Σαράφη - Ζεφύρι 


Σεφέρη - Ζεφύρι 
Τήνου - Ζεφύρι 
Ζωφριά - Άνω Λιόσια 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου