Με χαμόγελα και ευχές και ευλογία οι Αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων



Με τις ευλογίες της εκκλησίας και τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, των γονιών και των παιδαγωγών, για μια καλή παιδαγωγική χρονιά, πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. 
Υγεία και δύναμη ευχήθηκε σε γονείς και παιδιά ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ευχαρίστησε τις παιδαγωγούς και τη Διοίκηση του Δήμου για τη στήριξη, καθώς και όλους όσοι συντελούν στην προσπάθεια για την άψογη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. 
Ενθουσιασμένος που βρίσκεται ανάμεσα σε παιδιά δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς διαβεβαιώνοντας τους γονείς ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε καλά χέρια. «Έχετε εμπιστοσύνη στις παιδαγωγούς και στη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών» προέτρεψε τους γονείς και συνεχάρη το προσωπικό και τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών. 

Οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Λίμνης, στον 1ο Παιδικό Σταθμό και στο 2ο Παιδικό Σταθμό Άνω Λιοσίων, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στους Παιδικούς Σταθμούς Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίου Ιωάννη και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζωφριάς και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας Ζωφριάς. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





  




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου