Με φωνές “Αγγέλων” και τις ευλογίες του κ.κ. Κυπριανού τα εγκαίνια της Έκθεσης “Δώρων Αγάπης”














Με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτης Ωρωπού και Φυλής κ.κ. Κυπριανού και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου τα Εγκαίνια της Έκθεσης “Δώρων Αγάπης”, που διοργανώνει ο Σύλλογος Ορθοδόξων Γυναικών Φυλής ο “Άγιος Φιλάρετος” ο Ελεήμων. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Κυπριανός ευλόγησε την Έκθεση τελώντας τον Αγιασμό σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης στο οποίο συνετέλεσαν με τις πραγματικά αγγελικές φωνές τους, οι Μοναχές της Ιεράς Μονής “Αγγέλων”. 

Φιλόξενη οικοδέσποινα η Πρόεδρος του Αγίου Φιλάρετου κ. Δέσποινα Λιβίζου, καλωσόρισε τον κόσμο που είχε κατακλύσει τον χώρο της Έκθεσης κι ευχαρίστησε με θέρμη τους παρευρισκόμενους αλλά και τους δωρητές, επώνυμους κι ανώνυμους, που συνέβαλαν στο στήσιμο και στη λειτουργία της. 

Με λόγια από καρδιάς για το θεάρεστο έργο του “Αγίου Φιλάρετου” που σκοπό έχει να ανακουφίσει τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη μίλησε αμέσως μετά τις ευλογίες του ο κ.κ. Κυπριανός επισημαίνοντας πως η Έκθεση δεν έχει κερδοσκοπικό αλλά φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με αγάπη και για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον οποίο κι ευχαρίστησε για την ολόπλευρη στήριξή του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έκθεση “Δώρων Αγάπης” που φέτος φιλοξενείται σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο στην Λεωφόρο Φυλής 182, περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία δώρων, σε πολύ καλές τιμές. 

Η λειτουργία της, θα ολοκληρωθεί με το καλό του... χρόνου καθώς η διάρκειά της είναι από τις 18 Νοεμβρίου 2018 – 2 Μαρτίου 2019. Όσοι πιστοί προσέλθετε! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα και videos










































 

Ιδού και τα Videos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου