Σπουδαία εμφάνιση του Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ στο Τουρνουά Πάλης του ΔΑΣ Ζεφυρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Συλλόγου μας το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Πανελλήνιο Τουρνουά που οργάνωσε ο ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ, προς τιμή του αειμνήστου ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Τα παιδιά μας δίκαια απέσπασαν το θαυμασμό και το χειροκρότημα των φιλάθλων και απέδειξαν για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο μας και δίκαια είμαστε ο τροφοδότης της Ελληνικής Πάλης όλα αυτά τα χρόνια. 

Οι αθλητές μας κατέκτησαν 11 Χρύσα μετάλλια, 10 Αργυρά και 6 χάλκινα. 

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα ΧΡΥΣΑ μετάλλια είναι: ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΎΡΟΣ, ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΜΙΡΚΑΝ ΦΊΛΙΠΠΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ ΠΑΎΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΎΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΡΙΒΑΣ ΟΡΦΈΑΣ , ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΓΙΑΣΣΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΛΊΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ: ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , ΔΟΎΒΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ, ΛΕΝΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΡΟΥΛΗΣ ΙΩΑΚΕΊΜ, ΜΠΙΤΟΛΥΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ, ΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΗΣ. ΧΆΛΚΙΝΑ :ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΎ ΆΡΗΣ, ΠΥΡΟΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΆΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗΣ ΜΑΞΊΜΟΣ, ΖΑΒΑΛΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΧΡΉΣΤΟΣ. 

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι τέτοιες διοργανώσεις ανεβάζουν πολύ ψηλά το άθλημα μας και την Πόλη μας, που θεωρείται παλαιστομάνα και δίκαια η Πάλη είναι το πρώτο άθλημα στο Δήμο μας. Θερμά συγχαρητήρια στον ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ και όσους αγωνίστηκαν για να διεξαχθεί αυτό το μεγάλο και δυνατό Τουρνουά!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου