Στο πλευρό του Αστυνομικού που τραυματίστηκε στο Ζεφύρι ο Μαυροειδάκος


Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος με τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ επισκέφθηκαν τον αστυνομικό στο 401 ΓΣΝΑ όπου νοσηλεύεται

Τον αστυνομικό του ΤΑΕ (ΑΤ Αχαρνών) Αθανάσιο Μαλάμη, που έπεσε θύμα επίθεσης τσιγγάνων στο Ζεφύρι, επισκέφθηκε, το πρωί της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται,  ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.
Ο Αντιδήμαρχος του ευχήθηκε περαστικά και του μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι του για τις γιορτές. Κάτι που θα γίνει, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε επέμβαση στην άνω γνάθο.
Ο αστυνομικός ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο, αλλά και τους συναδέλφους του συνδικαλιστές της Ένωσης Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο και Νικόλαο Ζερίτη για το περιστατικό και τους διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύει, αφού φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στο γόνατο.
Τη λύπη του για το συμβάν εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να μην κινδυνεύσουν, στο μέλλον, αστυνομικοί.
«Στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία, με τη δωρεάν παραχώρηση των κτιρίων για τις υπηρεσίες της στο Ζεφύρι και στο Πάρκο Πόλης. Έχουμε επίσης αγοράσει, για λογαριασμό της, 8 υπερσύγχρονα οχήματα 4Χ4. Είμαστε στο πλευρό των αστυνομικών και ζητάμε να ενισχυθεί η δύναμη στις υπηρεσίες της περιοχής, όπου οι συνθήκες αστυνόμευσης είναι δύσκολες. Ο Δήμος Φυλής έκανε το χρέος του και το ίδιο πρέπει να κάνει η Πολιτεία, τόσο απέναντι στους αστυνομικούς, όσο και στους πολίτες», δήλωσε ο Γιάννης Μαυροειδάκος.   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου