Στην βασιλόπιτα της Αντικαρκινικής Αχαρνών – Φυλής ο Σπύρος Μπρέμπος με ευχές και λόγο ουσίας




Στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Αντικαρκινικής Αχαρνών – Φυλής βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος. 
Ο Σπύρος Μπρέμπος από το βήμα της εκδήλωσης επεσήμανε πως ο εθελοντισμός είναι η ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά και μια μεγάλη ευχαριστία απέναντι στο Θεό. Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη επίσης με θερμά λόγια τον Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Αχαρνών Φυλής Παναγιώτη Καζανά και τα μέλη της για το πολύτιμο και άοκνο έργο τους κι αφιέρωσε το κομμάτι του στις οικογένειες των καρκινοπαθών με την ευχή “Να έχουν ψυχικό σθένος και δύναμη να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που βιώνουν. 
Ακολουθεί το video, με την επιγραμματική δήλωσή του:

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλώση 





Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η Βασιλόπιτα της Αντικαρκινικής κόπηκε συμβολικά, προκειμένου να αναδειχθούν οι δράσεις και το έργο που γίνεται, στις δομές του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης η “Γαλήνη” που εδρεύει στην οδό Γ. Παπανίκα 43-45 στις Αχαρνές και απευθύνεται εντελώς δωρεάν σε ανθρώπους και οικογένειες που χρήζουν ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης. 
(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Κέντρου Συμβουλευτικής μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://promitheasamke.gr/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B7-%CE%B1/
Τηλ 210-2478830)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου