Καθαρή Δευτέρα όπως παλιά! στο Τσουκλίδι Άνω Λιοσίων









Όμορφες στιγμές έζησαν όλοι εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Τσουκλιδίου και το πρωί της Καθαρής Δευτέρας 11 Μαρτίου βρέθηκαν στην Πλατεία Αγίας Σοφίας για να γιορτάσουν παραδοσιακά. 

Κάτω από έναν ηλιόλουστο ουρανό και με αεράκι που βοήθησε στο πέταγμα του χαρταετού μέλη, φίλοι και γείτονες καλωσόρισαν την Σαρακοστή όπως ο κόσμος συνήθιζε εποχές που οι γειτονιές δεν ήταν απρόσωπες. 
Όλοι μαζί, ένωσαν τα τραπέζια τους, απόλαυσαν σαρακοστιανούς μεζέδες που πρόσφερε δωρεάν και αφειδώς ο Σύλλογος, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους κι αντάλλαξαν θερμές ευχές. 
Επίσης, έστησαν ένα αυθόρμητο γλέντι με ελληνικούς χορούς που κράτησε για πολλές ώρες, με τα μικρά παιδιά να παίζουν ανέμελα στην παιδική χαρά, ενώ κάποια άλλα, κάθε ηλικίας, επιδόθηκαν στο πέταγμα του χαρταετού! 
Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα, από κανέναν. 
Ανάμεσα σε κείνους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση διακρίναμε τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, τον αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια, τον Τοπικό Σύμβουλο Νίκο Χαρίση, την Πρόεδρο του Συλλόγου της Ζωφριάς και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον Χρήστο Παππού και την παράταξη “Νέα Εποχή” Ευαγγελία Κωβαίου, τον Πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών "Γεννηματά" κ. Νείλο,  καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού,  Στεφανία Κολυβoδιάκου, Θάνο Μαργαριτίδη, Μαρία Νικολοπούλου και Θανάση Μήτσιο. 
Και του χρόνου! 
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό live και φωτογραφικά στιγμιότυπα































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου