Την κατανόηση των συνδημοτών για τα δρομολόγια των λεωφορείων ζητάει ο Δήμος Φυλής


Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ, ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ


Την κατανόηση των συνδημοτών ζητάει ο Δήμος Φυλής για την ταλαιπωρία που υφίστανται από την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 712-713-723-733-749 και Β 12.
Η τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών είναι αναγκαστική, λόγω της εκτέλεσης του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Φυλής. Αποτελεί έργο πνοής για το Δήμο και θα δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό, στον οδοφωτισμό, στην ασφαλή μετακίνηση των πεζών, στην πρόσβαση των ΑΜΕΑ, και στην αντιπλημμυρική προστασία.
Για την ωρίμανση του έργου ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, οι Υπηρεσίες και οι συνεργάτες του Δήμου Φυλής έχουν εργαστεί σκληρά την τελευταία τριετία, για τη σύνταξη της μελέτης, τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, τη δημοπράτηση και την υπογραφή της σύμβασης, ώστε να φτάσει, σήμερα, στη φάση της εκτέλεσης.
Ο Δήμος έχει επίσης συνεργαστεί στενά με τον ΟΑΣΑ για να μειωθεί, κατά το δυνατό, η ταλαιπωρία των συνδημοτών από το έργο. Μάλιστα ο τελευταίος έχει εκδώσει Απόφαση στην οποία περιγράφονται αναλυτικά, οι αλλαγές στις διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών και διατηρεί ανοιχτή γραμμή με το Δήμο και τους δημότες, προκειμένου να βοηθήσει.
Για το ζήτημα αυτό ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είχε ενημερώσει τους συνδημότες από το τέλος της περασμένης χρονιάς, τόσο σε ομιλίες, όσο και γραπτές ανακοινώσεις.
«Τα έργα που έχουμε δρομολογήσει είναι πολλά. Αναφέρω χαρακτηριστικά την εγκατάσταση αγωγού φυσικού αερίου, την εγκατάσταση αντιπλημμυρικού αγωγού στην Αιγαίου Πελάγους, την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου και την ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής. Αναμορφώνουμε την πόλη και αλλάζουμε τις λειτουργίες της. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία των συνδημοτών. Όμως η ταλαιπωρία θα είναι πρόσκαιρη και το όφελος διαχρονικό», τόνιζε ο Χρήστος Παππούς. 
Ακολουθεί η Απόφαση του ΟΑΣΑ με τις αναλυτικές αλλαγές στις διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου