Κοσμοσυρροή και μεγαλοπρέπεια στον εορτασμό της Ευαγγελίστριας Άνω Λιοσίων



















Με λαμπρές τιμές και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας Άνω Λιοσίων κατά το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου. 

Την παραμονή το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου, τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα. 
Την επομένη το πρωί, ανήμερα της Εθνικής Επετείου και της μεγάλης γιορτής της Ευαγγελίστριας το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου, τελέστηκε ο Όρθρος και η αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν, με τη Λιτάνευση της εικόνας την οποία ακολούθησε πλήθος πιστών. Στην μεγαλόπρεπη Περιφορά, της οποίας τέθηκε επικεφαλής η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής, συμμετείχε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Με το πέρας των εκδηλώσεων ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνος Τόλιας, δεν παρέλειψε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες για όλους όσους συμμετείχαν στο εορταστικό διήμερο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στο πρόσωπο του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, που όπως είπε βρίσκεται πάντα κοντά στην Εκκλησία καθώς και στον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Μιχάλη Οικονομάκη, που με το επιτελείο του φρόντισε, καιρό πριν, ώστε τα πάντα να είναι άρτια για την Πανήγυρη της Ευαγγελίστριας. 
Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής και κέρασμα για όλο τον κόσμο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. 
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 



























































 
















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου