Πάμε STOIXIMAN για Παππού;


ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ STOIXIMAN.GR


Το στοίχημα δεν αστειεύεται. Οι μπουκς κάνουν τις πλέον αξιόπιστες και αντικειμενικές προβλέψεις, γιατί, αν διαψευστούν, υφίστανται τις συνέπειες, δηλαδή πληρώνουν.

Αυτό σημαίνει πως οι προβλέψεις μιας από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, δηλαδή της STOIXIMAN.GR, ότι ο Χρήστος Παππούς θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Φυλής, έχουν ιδιαίτερη αξία ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
Η μεγάλη πιθανότητα εκλογής του Χρήστου Παππού προκύπτει από τις αποδόσεις που δίνει η STOIXIMAN.GR για τέσσερις υποψηφιότητες, δηλαδή για το Δήμαρχο Φυλής 1,08, για το Δημήτρη Μπουραΐμη 5,50, για τον υποψήφιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Νίκο Ζαπάντη 35 και για τον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Θοδωρή Τσέλα 50.
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι, αν ποντάρει κανείς 1 ευρώ στην εκλογική νίκη του Χρήστου Παππού θα κερδίσει μόνο 8 λεπτά. Αντίθετα, αν ποντάρει στους Μπουραΐμη, Ζαπάντη και Τσέλα θα εισπράξει 5,5 ευρώ για νίκη του πρώτου, 35 του δεύτερου και 50 του τρίτου.
Από τους υπολοίπους υποψηφίους Δημάρχους, η ιστοσελίδα δίνει τις ίδιες πιθανότητες με τον Παππού, στον Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων και περισσότερες μόνο στους Δήμαρχους Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη (1,005) και Βόλου Αχιλλέα Μπέο (1,05).
Ο Παππούς φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη δυναμική κι απ’ το απόλυτο φαβορί για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργο Πατούλη (1,16), ενώ υπολείπεται ελάχιστα του επιτυχημένου νυν Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα (1,07).
Η STOIXIMAN.GR δεν καταγράφει τους άλλους υποψήφιους του Δήμου Φυλής κι αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται χαμηλότερα στις προτιμήσεις του κόσμου από τις παρατάξεις του Νίκου Ζαπάντη και του Θοδωρή Τσέλα, που υποστηρίζονται από τα κόμματα ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντίστοιχα.  
Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι προβλέψεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας συμφωνούν με τις δημοσκοπήσεις εφημερίδων που φέρουν το Χρήστο Παππού να εκλέγεται από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.
Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιοι δεν πείθονται από τις προβλέψεις, δεν έχουν παρά να ποντάρουν. Με προσοχή όμως γιατί, αντί να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, ενδέχεται να αντικρίσουν την κρυάδα του κουβά…
Δείτε τις αποδόσεις της SOIXIMAN.GR για τις δημοτικές εκλογές:




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου