Σε μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Κώτσηρα Κρητικός-Σονίδης και Τροβιάς





Δυναμικό “παρών” στη συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής με τη ΝΔ Γιώργου Κώτσηρα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, σε αίθουσα δεξιώσεων στη Βαρέα Μεγάρων, έδωσαν τρεις πολύ δικοί μας άνθρωποι. 
Πρόκειται για τους Αναπλ. Δημάρχους Γιώργο Κρητικό και Γιώργο Σονίδη και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Χρήστου Παππού Κώστα Τροβιά. 
Και οι τρεις άκουσαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή, ο οποίος είναι αξιαγάπητος άνθρωπος, δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως δικηγόρος και χαίρει εκτίμησης ως κομματικό στέλεχος. 
Χαρακτηριστικό της εκτίμησης που του τρέφουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ είναι ότι την ομιλία του προλόγισαν ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρώην Υφυπουργός και εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Καραγκούνης και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα. 
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κώτσηρας, στην εκ βαθέων ομιλία του εξήγησε, στο νεανικό, κυρίως, ακροατήριο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα τους λόγους για τους οποίους πολιτεύεται. “Ασχολούμαι με τα κοινά για να εκφράσω τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της δικής μου γενιάς, δηλαδή των νέων που πλήττονται από την ανεργία κι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στερώντας τη Χώρα μας από το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό της”, τόνισε χαρακτηριστικά. 
Οι τρεις συνδημότες μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομιλία και τόνισαν ότι άνθρωποι σαν τον Γιώργο Κώτσηρα αποτελούν πραγματικό κόσμημα για την πολιτική ζωή της Χώρας. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου