Νονοί μην ξεχάσετε την Λαμπάδα! Πάρτε την από το Ειδικό Σχολείο Ζεφυρίου

ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2019
Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, φέρνοντας μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης, της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Πιστοί και φέτος στην καθιερωμένη συνήθεια, που έχει αγκαλιαστεί από όλους εσάς, διαθέτουμε όμορφες λαμπάδες με πρωτότυπα σχέδια για κάθε ηλικία.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τις μαμάδες κα Χρυσοβαλάντη Αγγελοπούλου, κα Αγγελική Σταματελοπούλου και κα Λαμπρινή Τσιούκα δημιούργησαν τις πασχαλιάτικες λαμπάδες μας με φαντασία και μεράκι. Είναι σίγουρο ότι το βράδυ της Ανάστασης, οι λαμπάδες του σχολείου μας θα κυριαρχούν και πάλι!
Η τιμή κάθε λαμπάδας είναι 5 ευρώ και τα έσοδα από την πώλησή τους θα πάνε στο ταμείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των παιδιών του σχολείου μας. Κάθε λαμπάδα είναι χειροποίητη και μοναδική.  

Σας ευχαριστούμε για την περσινή στήριξή σας και ελπίζουμε και τη φετινή χρονιά να σας έχουμε υποστηρικτές στο έργο μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για παραγγελίες: Όποιος θα ήθελε να παραγγείλει μπορεί να τηλεφωνήσει στο 210 2386990 στις 8.00 - 13.00 και να δώσει την περιγραφή της λαμπάδας με το νούμερο που την συνοδεύει.















Για Λεπτομέρειες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ειδικού Σχολείου Ζεφυρίου ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου