Πετυχημένο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Φροντιστήριο της Ταξιαρχίας Λαθουράκη


Δεν αρκείται στην απλή προετοιμασία των μαθητών του το ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ της Ταξιαρχίας Λαθουράκη. Ενδιαφέρεται και για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Μάλιστα πρόσφατα και συγκεκριμένα την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 διοργάνωσε Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στο οποίο ενημέρωσε μαθητές και γονείς για το νέο σύστημα του Λυκείου, τις Πανελλαδικές και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μιλώντας μετά το τέλος των εργασιών του Σεμιναρίου η Ταξιαρχία τόνισε. 
“Το μέλλον ανήκει στους καλά προετοιμασμένους!" Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώσαμε προκειμένου να κατατοπιστούν τα παιδιά μας για τις επιλογές που υπάρχουν ώστε να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για τα ίδια! Οι γονείς σας και εμείς οι καθηγητές σας θα είμαστε, συνεχώς, συνοδοιπόροι και εμψυχωτές σας σε κάθε σας βήμα!” 
Να αναφέρουμε, παρεμπιπτόντως, ότι παρά τη σκληρή δουλειά στο ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ, η Ταξιαρχία βρίσκει χρόνο να ασχολείται με τα κοινά και όπως είναι γνωστό, θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Ας το έχουν υπόψη τους οι φίλοι και οι μαθητές της, καθώς, από φέτος στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουν και οι νέοι που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου