Τόλης Βαδεβούλης: Ένας υποψήφιος με όνομα βαρύ σαν ιστορία στο Ζεφύρι


Ο Απόστολος Βαδεβούλης πολιτεύεται για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου. 

Όμως η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί οικογενειακή παράδοση, καθώς ο πατέρας του Τριαντάφυλλος Βεδεβούλης έχει υπάρξει επικεφαλής δημοτικής παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου, ενώ παραμένει ενεργός πολίτης και εξακολουθεί να ασχολείται με τα κοινά. 
Νέος και έχοντας αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για την πόλη του, ο Τόλης Βαδεβούλης απευθύνεται στους νέους και σε όσους αισθάνονται νέοι. 
Για την υποψηφιότητά του με το Χρήστο Παππού ο Τόλης Βαδεβούλης λέει: 
"Λίγοι Δήμαρχοι εφήρμοσαν με ζήλο κι επιτυχία τα προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης για τη στήριξη αυτών που επλήγησαν από την κρίση. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Χρήστος Παππούς. Μέσα από τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου, τα φτωχά στρώματα της κοινωνίας μας και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθήθηκαν αποτελεσματικά, ώστε, να βγαίνουν σιγά-σιγά από την κρίση «όρθιοι», με τις λιγότερες απώλειες. 
Στον τομέα της παραβατικότητας κατόρθωσε, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, όχι μόνο να διατηρήσει τα υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα, παρ’ όλες τις αναγγελίες για επερχόμενο κλείσιμό τους, αλλά και να μεταφερθεί στο Δήμο μας, επί πλέον, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. 
Όσον αφορά στα έργα υποδομής, τα αποτελέσματα της πολιτικής του Δημάρχου Φυλής είναι ορατά. Κατασκευάζονται νέες πλατείες, παιδικοί σταθμοί, ασφαλτοστρώσεις, αγωγοί αερίου σε δημόσια κτίρια και σχολεία, νέες φωταγωγήσεις με τεχνολογία μικρής κατανάλωσης ενέργειας, μέσα από την αξιοποίηση προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία ο Χρήστος Παππούς συνεργάζεται άριστα, προς όφελος του Δήμου μας."



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου