Κοντά στα προβλήματα των συνδημοτών της η Τζένη Μπάρα


Η αναπλ. Δήμαρχος Φυλής Τζένη Μπάρα δεν είναι τυχαία. 
Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Ζεφυρίου και με πολλά χρόνια παρουσίας στην οργάνωση της ΝΔ και στους κοινωνικούς φορείς, διαθέτει πολιτική και αυτοδιοικητική συγκρότηση και οργανωτικές ικανότητες. 

Όμως, το πιο σημαντικό προσόν της είναι ότι βρίσκεται, όλα αυτά τα χρόνια, κοντά στον κόσμο. Σε μια περιοχή με οξύτατα κοινωνικά προβλήματα, όπως η δική μας, η Τζένη Μπάρα δηλώνει, καθημερινά, “παρούσα” στο πλευρό των συνδημοτών της. Το ίδιο πράττει και ως πολιτική υπεύθυνη στον ευαίσθητο τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ δικαιούται εύσημα και για τη βοήθεια που έδωσε στα ΚΑΠΗ. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα βρίσκεται κοντά σε αυτό τον κρίσιμο τομέα δημοτικής δραστηριότητας και διατηρεί τις φιλίες της με τα μέλη του.
Παράλληλα ενεργοποιήθηκε, σε τοπικό επίπεδο, για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρόσφατα εκλέχτηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του μεγάλου αυτού ανθρωπιστικού Οργανισμού. 
Δεν θα πρέπει, επίσης, να περάσει απαρατήρητη η δραστηριότητά της για τη στήριξη ενός ορφανοτροφείου παιδιών στην Κένυα. Με τη βοήθεια συνεργατών της, το ορφανοτροφείο "DOXA KAI AGAPI HOPE EDUCATION CENTER" που συμπλήρωσε τρία χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, στεγάζει 200 παιδάκια στην Αφρικανική χώρα. 
Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 η Τζένη θα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό του Χρήστου Παππού και των συναδέλφων της. Με την ίδια, πάντα, πίστη και αισιοδοξία. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και για ακόμα καλύτερες μέρες στο Δήμο Φυλής. 
“Πετύχαμε πολλά την περασμένη πενταετία, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των συνδημοτών μας μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη τετραετία”, σημειώνει.
Γιατί όχι;



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου