Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Οικονομολόγος Θωμάς Βερούτης




Την υποψηφιότητα του οικονομολόγου Θωμά Βερούτη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Θωμάς Βερούτης γεννήθηκε στα Άνω Λιόσια και από το 2005 μένει μόνιμα στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, όπου γεννήθηκε και έζησε ο πατέρας του. Είναι λογιστής-φοροτεχνικός και διαθέτει γνωστό λογιστικό γραφείο στα Άνω Λιόσια.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του τόνισε ότι εδώ και τριάντα χρόνια, αφουγκράζεται, λόγω της δουλειά του, την τοπική αγορά και γνωρίζει τα προβλήματα και τις αγωνίες της. «Παράλληλα, φιλοδοξώ να συμβάλω με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του πετυχημένου Δημάρχου Χρήστου Παππού, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας που έχουν δρομολογήσει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς καλωσόρισε το Θωμά Βερούτη στην παράταξη και τόνισε. «Ο Θωμάς είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας και χαίρομαι, ιδιαίτερα, που ενώνει τις δυνάμεις του για να πάμε ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας. Είμαι περήφανος γιατί έχουμε μαζί μας ανθρώπους πετυχημένους και δυναμικούς που θέλουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας», πρόσθεσε.   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου