Θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής...

για την πρωτιά του στον Φιλανθρωπικό Αγώνα "No Finish Line"









Σε κλίμα ενθουσιασμού και αποθέωσης έγινε το Σάββατο 11 Μαΐου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η εκδήλωση του Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής «Ρήγας Φεραίος» στην οποία απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε 110 μέλη του συλλόγου τα οποία συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Φιλανθρωπικό Αγώνα "No Finish Line" . που διεξήχθη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Νταρζάνος αφού καλωσόρισε τον κόσμο υπογράμμισε πως ο σύλλογος εκτός από τον πολιτιστικό χαρακτήρα του έχει έντονο φιλανθρωπικό και αθλητικό πρόσωπο. «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι γιατί ο σύλλογός μας στο 3ο No Finish Line πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Γ ( 60-119 άτομα). Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής "Ο Ρήγας Φεραίος" διένυσε 2756 χιλιόμετρα και πρόσφερε 1378 ευρώ στην Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί» και αυτό είναι μια παρακαταθήκη που πρέπει και να τη σεβόμαστε και να την στηρίζουμε κάθε χρόνο» επεσήμανε ο Κωνσταντίνος Νταρζάνος και ευχήθηκε του χρόνου ο σύλλογος να διπλασιάσει την απόδοσή του σε χιλιόμετρα για να διπλασιαστεί και η προσφορά προς τα παιδιά. 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αφού συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τους δρομείς για συμμετοχή τους αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 3ο «No Finish Line» δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα τρέξει και ο ίδιος με την ομάδα των Θεσσαλών Φυλής προκειμένου ο Δήμος Φυλής να διευρύνει το αποτύπωμά του στον Φιλανθρωπικό αυτό Αγώνα. «Εύχομαι του χρόνου να διπλασιάσετε τα χιλιόμετρα που διανύσατε φέτος. Εύχομαι επίσης του χρόνου να έχετε πολύ περισσότερες εκδηλώσεις από αυτές που είχατε φέτος. Ο Σύλλογος Θεσσαλών παράγει πραγματικά πολιτισμό και προσωπικά έχω μείνει έκπληκτος με τις εκδηλώσεις που έχετε κάνει για αυτό δεν έχω παρά να σας συγχαρώ. Εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη και ζωντάνια και αν θέλετε όταν θα γίνει του χρόνου ο Φιλανθρωπικός Αγώνας θα έρθω και εγώ μαζί σας» είπε καταχειροκροτούμενος ο Χρήστος Παππούς και έκανε την απονομή του αναμνηστικού διπλώματος και του μεταλλίου στον πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Νταρζάνο. 
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας που συμμετείχε στον Φιλανθρωπικό Αγώνα ως δρομέας αφού πήρε το αναμνηστικό δίπλωμα που του απένειμε ο πρόεδρος του συλλόγου υπογράμμισε στον χαιρετισμό του πως τέτοιες δράσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και για άλλους συλλόγους αλλά και για την νεολαία. «Οι Θεσσαλοί έχουμε μάθει όχι μόνο να περπατάμε αλλά να τρέχουμε και αυτόν τον σύλλογο τον τρέχουμε πολύ μπροστά. Φέτος είχα την τιμή να προσκληθώ και να τρέξω μαζί σας. Και του χρόνου και κάθε χρόνο έτσι θα συνεχίσουμε» δεσμεύτηκε Νίκος Χατζητρακόσιας. 
Από το σύλλογο Θεσσαλών Φυλής ξεχώρισε η συμμετοχή του Ειδικού Γραμματέα του Συλλόγου Βασίλη Βασιλάρα ο οποίος διένυσε 110 χιλιόμετρα σε 90 ώρες. Το αναμνηστικό δίπλωμα στον Βασίλη Βασιλάρα απένειμε η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Ελένη Λιάκου η οποία έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε σύλλογο και δρομείς για την πρωτοβουλία αλλά και την φιλανθρωπική ευαισθησία τους και δήλωσε πως είναι στη διάθεση του συλλόγου για τον επόμενο αγώνα.
Εκ μέρους των διοργανωτών του Φιλανθρωπικού Αγώνα παρέστη στην εκδήλωση η κ.Μαρία Τσιγκοπούλου η οποία απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Νταρζάνο ο οποίος αγκάλιασε επί των ημερών του τη συγκεκριμένη δράση. Παράλληλα στην κ. Τσιγκοπούλου ο σύλλογος πρόσφερε έναν αναμνηστικό πίνακα που απεικονίζει την τριετή συνεργασία του με την συγκεκριμένη διοργάνωση. «Ευχαριστούμε πολύ που είστε για 3η χρονιά μαζί μας και ενισχύεται αυτό το Φιλανθρωπικό Αγώνα που έχει στόχο την στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη. Έχετε μια καταπληκτική ομάδα και σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας» υπογράμμισε στο χαιρετισμό της η κ. Μαρία Τσιγκοπούλου. 
«Η Μαρούλα είναι το βαρύ αλλά και το γρήγορο πυροβολικό του συλλόγου. Ήταν όλες τις μέρες στον αγώνα. Έχει κάνει τα πάντα για τη διοργάνωση και έκανε και 45 χιλιόμετρα» είπε ο Νίκος Χατζητρακόσιας που κλήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου να επιδώσει το αναμνηστικό δίπλωμα στην αντιπρόεδρο του συλλόγου Μαρούλα Παναγιωτοπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 110 μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην διοργάνωση ξεχώρισε και προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση και θαυμασμό η συμμετοχή μικρών παιδιών αλλά και ηλικιωμένων που κατέγραψαν απίστευτα χιλιόμετρα που ξεκινούσαν από 25 και έφτασαν έως τα 61 χάριν της φιλανθρωπίας. 
Ο φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος διεξήχθη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από 10 έως 14 Απριλίου 2019. Πρόκειται για 90ωρο ατομικό Φιλανθρωπικό Αγώνα, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1.000 μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα. 
Η συμμετοχή, φέτος ξεπέρασε τις 12.000 δρομείς που κάλυψαν 111.006 χιλιόμετρα. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα μετατραπεί σε ώρες εκπαίδευσης για τα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Συγκεκριμένα θα εμπλουτιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν την ψυχοκινητική εξέλιξη, την επαγγελματική κατάρτιση και την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων παιδιών και νέων που στηρίζονται από τα σωματεία που απαρτίζουν την Ένωση. Η εκπαίδευση προσφέρει την ευκαιρία να γίνουν αυτά τα παιδιά ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. 






Η εκδήλωση απονομής των αναμνηστικών διπλωμάτων έγινε στο Δημαρχείο Νικόλαος Λιάκος και έκλεισε με χαμόγελα και πειράγματα στον μπουφέ που ετοίμασε ο σύλλογος αλλά και με πολύ χορό στο πάρτι που ακολούθησε.
Δείτε δύο χαρακτηριστικά videos με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Νίκου Χατζητρακόσια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

h






 































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου