Γέλιο και συγκίνηση στην παράσταση ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ του Γιάννη Γαλανόπουλου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 ΜΑΪΟΥ 2019


 

Εξαιρετική πρεμιέρα για το έργο ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ, το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Άνω Λιοσίων.
Ένας εξαιρετικός θίασος, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του έμπειρου και γνωστού από την επιτυχία ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΟΥΖΟΥ, συντοπίτη μας Γιάννη Γαλανόπουλου, πρόσφερε απίστευτες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.
Η υπόθεση διαδραματίζεται στα μαύρα χρόνια της γερμανικής κατοχής, με κεντρικά πρόσωπα δύο ζευγάρια που επιθυμούν , διακαώς, να τεκνοποιήσουν. Τελικά τα καταφέρνουν, μέσα από μια σειρά αντίξοων καταστάσεων, όπου αναμετρώνται η ανάγκη επιβίωσης με την ανθρωπιά.
Χωρίς καμιά υπερβολή, η παραγωγή παραπέμπει σε επαγγελματικό θίασο. Η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, τα σκηνικά, τα κοστούμια, ο φωτισμός και τα ηχητικά ήταν υποδειγματικά. Χάρη στην υποστήριξη μιας σειράς χορηγών, με επικεφαλής το Δήμο Φυλής, τα πρακτικά ζητήματα της παραγωγής αντιμετωπίστηκαν με απόλυτη επιτυχία. 
Να αναφέρουμε, τιμής ένεκεν, τα ονόματα των ηθοποιών που απέδειξαν, για ακόμα μια φορά, αυτό που ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ υποστηρίζει διαχρονικά: Ότι δηλαδή διαθέτουμε, ως Δήμος, πολύ αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα επίπεδα κι ότι, πολύ απλά, αυτό που μένει είναι να το αξιοποιήσουμε. 
Έπαιξαν λοιπόν πολύ καλά, όπως προαναφέρθηκε, οι Γιάννης Γαλανόπουλος, Χρύσα Δήμου, Κατερίνα Καληνυκτάκη, Μαρία Κατσαούνη, Σωτήρης Μανάφας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αθηνά Σκουρλή, Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου. Μασκότ του θιάσου, που αυτοπροσδιορίζονται, πλέον ως ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, η μικρούλα Δήμητρα-Ολυμπία Γαλανοπούλου, ενώ πιάνο έπαιξε ο Τάσος Λούπας.
Το έργο θα παιχτεί και το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου 2019 (20:30), ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες παραστάσεις στις αρχές του καλοκαιριού ή και μετά. 
Δείτε στιγμιότυπα:










































































































































 










 



 








 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου