Συγκίνηση στο άγαλμα του καπετάν Μελέτη πριν από την αναχώρηση για το Σύνταγμα






Με την καθιερωμένη τελετή, μπροστά στο άγαλμα του καπετάν Μελέτη, στην κεντρική πλατεία της Φυλής, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αθήνας από το Χασιώτη οπλαρχηγό και τους χωρικούς της Αττικής. 
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Δημήτριος Παναγακόπουλος κι ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο. Εν συνεχεία οι παρευρεθέντες έψαλαν, όλοι μαζί, σε κλίμα συγκίνησης, τον Εθνικό μας Ύμνο. 
Το “παρών” έδωσαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταύρος Κατσίλας και Γιάννης Μπουραΐμης, οι υποψήφιες Τοπικές Σύμβουλοι Σόνια Καραμπουρνιώτη και Άννα Μελέντη και ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος. 
Αμέσως μετά την τελετή τα μέλη του χορευτικού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και του συλλόγου ΦΥΛΑΣΙΑ επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο, με προορισμό το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου πήραν μέρος στην προγραμματισμένη εκδήλωση μνήμης για την απελευθέρωση της Αθήνας.


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου