Όταν θέλει ο παραβατικός να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει...



ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Προτού καλά-καλά σβήσουν οι φωτιές που έκαψαν το βιός δύο συντοπιτών μας μας και έβαλαν σε κίνδυνο το ψωμί 22 οικογενειών, κάποια παπαγαλάκια άρχισαν να πιπιλάνε την καραμέλα των δήθεν ευθυνών του Δήμου για την παραβατικότητα. 
Στην απελπισία τους, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών έχει κριθεί, αναζητούν τρόπους να πλήξουν μια δημοτική αρχή που έκανε ό,τι δεν έχει κάνει κανένας άλλος Δήμος για να πολεμήσει την παραβατικότητα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Δήμος Φυλής, επί Δημαρχίας Παππού, διέθεσε 2 δημοτικά κτίρια και 9 περιπολικά στην Αστυνομία και κράτησε στην περιοχή περισσότερες από ποτέ αστυνομικές δυνάμεις, όπως τα Τμήματα Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και τις ΟΠΚΕ. Ξέρουν, επίσης, ότι η αστυνόμευση είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας κι όχι του Δήμου κι όμως παραπλανούν τον κόσμο πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα. 
Είναι τέτοια η κακοήθειά τους που σε οδηγούν σε περίεργους δρόμους σκέψης. Όπως ότι αυτός που επιχαίρει από μια καταστροφή, μπορεί να είναι εκείνος που την προκάλεσε. Μετά από τρία περιστατικά εμπρησμών μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν μπορεί να μην πάει ο νους μας στην προβοκάτσια. 
Γι’ αυτό καλύτερα να μη μιλάνε ορισμένοι. Ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν σχέσεις με κυριλέ παραβατικούς, που διαθέτουν οικονομική άνεση και γνωριμίες στον καλό κόσμο... 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου