Μήνυμα νίκης από τη μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Κρητικού












Η νέα διοίκηση του Δήμου Φυλής θα προκύψει από την πρώτη Κυριακή, προέβλεψε ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός. 
Μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων του, στην ταβέρνα ΛΕΙΒΑΔΙ της Φυλής, ο Γιώργος Κρητικός εξήγησε ότι το νικηφόρο για την παράταξή του εκλογικό αποτέλεσμα οφείλεται στο έργο που έχει επιτελέσει και ανέφερε χαρακτηριστικά την καθημερινότητα, την κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και το τεράστιο πρόγραμμα τεχνικών έργων, με αιχμή του δόρατος τα αντιπλημμυρικά και την οδοποιία. 
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου με τη ρύθμιση του τεράστιου χρέους των 486 εκατ. προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, που παρέλαβε η διοίκηση Παππού. “Χωρίς αυτή τη ρύθμιση ο Δήμος δεν θα μπορούσε να προχωρήσει, ούτε να χρηματοδοτήσει το τεχνικό του πρόγραμμα”, επεσήμανε ο Γιώργος Κρητικός που δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Δήμαρχος αξιοποιεί κάθε πηγή χρηματοδότησης για το καλό του Δήμου. Πρόσθεσε ακόμα ότι λύθηκε το μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς των εργαζομένων του Ξένιου, οι οποίοι σήμερα συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου. 
Καταλήγοντας ευχαρίστησε τους συναδέλφους και τους φίλους του για τη δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση και ιδιαίτερα το Γιώργο Σονίδη, με τον οποίο αποκάλεσε κολλητό του.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ζήτησε από τους προσκεκλημένους να στηρίξουν δυνατά το Γιώργο Κρητικό και να δώσουν την πλειοψηφία των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. “Η περιοχή μας δεν μπορεί να παίξει το μέλλον της στα ζάρια”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη εκδήλωση:






































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου