Κοσμοπλημμύρα στη συγκέντρωση Μαυροειδάκου στο Ζεφύρι















Με μια τεράστια συγκέντρωση, στο cafe LOCAL BARISTA, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019, σφράγισε ο Γιάννης Μαυροειδάκος την επιτυχία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και τη δική του στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου. 

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που αναγνώρισε τον καθημερινό του μόχθο για την πόλη, δίνοντας μαχητικό “παρών”, ο Αντιδήμαρχος έκανε μια ομιλία από καρδιάς, ξεκινώντας από εκείνους που έλειψαν γιατί έτσι αποφάσισε ο Θεός: Τον αείμνηστο πατέρα του Θεόδωρο και τους φίλους του Γιάννη Πήλιουρα, Μαρίνο Σερεμέτη και Θανάση Καρρά.
Εν συνεχεία έκανε έναν απολογισμό του έργου στο Ζεφύρι, επισημαίνοντας ότι πραγματοποιήθηκε με μπροστάρη το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και με τη βοήθεια των συναδέλφων του στους κρίσιμους τομείς των Τεχνικών Έργων, της Κοινωνικής Υπηρεσίας, της Πρόνοιας, των ΚΑ.ΠΗ και των Παιδικών Σταθμών. Δείξαμε έργο και ανθρωπιά, τόνισε χαρακτηριστικά πριν αναφερθεί ονομαστικά στους Θανάση Σχίζα, Γιώργο Αντωνόπουλο, Γιώργο Κούρκουλο, Τζένη Μπάρα, Άννα Κουμερτά, Ηλία Κοκκίνη και Κώστα Πιπέρα. 
Παρουσιάζοντας το έργο της διοίκησης του Δήμου στο Ζεφύρι, αναφέρθηκε στη λειτουργία των υγειονομικών υπηρεσιών στο ΚΑΠΗ, στην αποκατάσταση της γραμμής 735 και στη θεσμοθέτηση της δημοτικής συγκοινωνίας, στην παραμονή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι, στη λειτουργία του Σταθμού του Προαστιακού, στην κατασκευή πλατειών, παιδικών χαρών, πεζοδρομίων και στην ασφαλτόστρωση δρόμων. Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφέρει και τη στήριξη που παρείχε ο Δήμος στους κοινωνικούς φορείς και στον Πολιτισμό. 
Έμφαση έδωσε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε για την καταπολέμηση της παραβατικότητας , με την παραμονή του ΑΤ Ζεφυρίου και στην ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή με την εγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτ. Αττικής και των ΟΠΚΕ. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς, επισημαίνοντας ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου παρακολούθησε από κοντά την πορεία του, με στόχο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. “Ήδη εξασφαλίστηκε το ποσόν των 86 εκατ. Ευρώ και σύντομα θα δημοπρατηθεί το έργο”, πρόσθεσε. 
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εγκατάσταση αγωγού Φυσικού Αερίου, προσθέτοντας ότι μόλις καλυφθούν τα δημοτικά κτίρια, θα γίνουν οι συνδέσεις των νοικοκυριών του Δήμου. Κλείνοντας ανέφερε ότι η επόμενη τετραετία είναι πολύ κρίσιμη γιατί έχουν δρομολογηθεί πολύ σημαντικά έργα, τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν. “Η ψήφος σας έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Πρέπει να εκλέξετε το Δήμαρχο και τους ανθρώπους που θα έχει δίπλα του, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει αρχίσει. Ο Χρήστος Παππούς έχει το όραμα και έχει δείξει ότι μπορεί να το υλοποιήσει”, τόνισε και ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου αλλά και τη μαχητική του παρουσία στις κεντρικές προεκλογικές ομιλίας και συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου στη Φυλή, στις 23 στο Ζεφύρι και στις 24 στα Άνω Λιόσια. 





Ο Χρήστος Παππούς
Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από την πρώτη Κυριακή, δίνοντας ισχυρή πλειοψηφία στη σημερινή διοίκηση του Δήμου, κάλεσε τους δημότες του Ζεφυρίου ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Μιλώντας στη συγκέντρωση του Γιάννη Μαυροειδάκου τόνισε ότι καταφέραμε να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου σε αυτά τα πέντε χρόνια και δεν επιτρέπεται να παίξουμε το μέλλον των παιδιών μας στα ζάρια και θύμισε στο ακροατήριο σε ποια κατάσταση παρέλαβε το Δήμο το 2014. “Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι λακκούβες, οι λάμπες σβηστές, τα απορριμματοφόρα στους τάκους και οι εργαζόμενοι απλήρωτοι. Οι προκάτοχοί μας έλεγαν ότι μέσα σε 6 μήνες ο Παππούς θα τα παρατήσει και θα φύγει. Σήμερα κατασκευάζονται 7 Πλατείες, ανακατασκευάζονται όλοι οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και βρίσκεται στο δεύτερο όροφο η ανέγερση νέου Παιδικού Σταθμού. Το Δημαρχείο εξωραΐστηκε και η πόλη φωτίστηκε με άπλετο φως”, τόνισε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε μείωση στα δημοτικά τέλη από το επόμενο έτος. 
Κλείνοντας τόνισε ότι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση τον αναγκάζει να δεσμευτεί ότι όλοι μαζί θα πάμε ακόμα πιο μπροστά την πόλη. 
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:





















 






























































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου