Κώστας Βάβουλας: Εγγυώμαι οτι θα σταθώ στο ύψος μου όπως έκανα πάντα



Με λένε Κώστα Βάβουλα, είμαι γιατρός, ειδικός παθολόγος, Διευθυντής στο ΕΣΥ, γεννημένος στην Κρήτη και μεγαλωμένος σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού, παροτι 30 χρόνια τώρα ήμουν, είμαι και θα είμαι στην αριστερά. Μέσα στα χρόνια αγωνίστηκα μέχρι εξαντλήσεως για πράγματα που αφορούσαν όλους μας- από την συγκοινωνία στην περιοχή που ζω, τη Ζωφριά, μέχρι την καθαριότητα και την οργάνωση δομών που πρότεινα για την υγεία- που αν είχαν υλοποιηθεί θα είχαν λύσει το πρόβλημα του Δήμου μας.
Επειδή υπήρξα δύο φορές δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν και μία φορά ως υποψήφιος δήμαρχος σε συνεργασία με άλλη παράταξη τιμήθηκα από τους συμπολίτες μου με ποσοστό 17,5% (παραιτήθηκα όμως για να τηρήσω το λόγο μου υπέρ της άλλης παράταξης στο ΔΣ) στις θητειες μου, διεκδίκησα την διαφάνεια παντού· οι μεγάλοι μου όμως όμως αγώνες δόθηκαν και δίνοται για το κλείσιμο της χωματερής.
Μέχρι να ασχοληθώ, κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει και μελετήσει επισταμένα τα προβλήματα υποβάθμισης που προκαλούσε και προκαλεί σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας: το επίπεδο της υγείας, του περιβάλλοντος, κατοικίας, αξίας γης, ανθρώπινης υπόστασης και παιδείας. Για την ενασχόλησή μου με τα θέματα του περιβάλλοντος και της χωματερής ταλαιπωρήθηκα στα δικαστήρια αλλά και καταδικάστηκα για παρακώλυση συγκοινωνιών. Εχω κρατήσει πάνω από 18 κλείσεις από την αστυνομία σε δικαστήρια και έχω μηνύσει τέσσερις φορές τον ΕΣΔΝΑ για τις φωτιές στην χωματερή και τις γενικότερες παρανομίες του, μέχρι και την διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων. Σήμερα αυτά ανήκουν στην ιστορία. Το μέλλον με την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και την σημερινή διοίκηση της περιφέρειας έχει πάρει το δρόμο του. Η διοίκηση του δήμου υιοθέτησε το πάγιο αίτημα της αριστεράς για οριστικό κλείσιμο της χωματερής και την απαλλαγή της περιοχής μας οριστικά από τη διαχείριση των απορριμμάτων. Μετά την υιοθέτηση της πρότασής μου για ενεργειακή εκμετάλλευση του χώρου της χωματερής και παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος σαν αντιστάθμισμα στους πληγέντες κατοίκους, καθώς επίσης και την υιοθέτηση προτάσεων για το κλείσιμο του ΟΔΔΥ, για δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου, κοινωνικού φαρμακείου και γενικά κοινωνικής πολιτικής, αποφάσισα χωρίς δογματισμούς να συμμετάσχω σε αυτή την δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε η διοίκηση μετά την διάσπαση της στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού. Παραμένω και στηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές απόψεις μου. 
Εγγυώμαι οτι θα σταθώ στο ύψος μου όπως έκανα πάντα για να προωθηθεί και την επόμενη θητεία η παραγωγή έργου που θα ωφελήσει την καθημερινότητα των πολιτών. Εγγυώμαι την μείωση της ανεργίας στην περιοχή με ιδέες και προτάσεις που προς το παρόν της κρατώ για μένα. Επίσης εγγυώμαι την διαφάνεια: πρώτον θα καταθέσω την φορολογική μου δήλωση και το πόθεν έσχες μου που θα είναι στη διάθεση του ΔΣ και των συμπολιτών μου.
ΥΓ. η περιφερειαρχης Αττικής κ. Ρενα Δούρου και η κόρη μου Αριστέα Βάβουλα σαν περιφερειακή σύμβουλος προσπάθησαν και βοήθησαν τον τόπο με χρηματοδοτήσεις που έπιασαν τόπο στην περιοχή μας. Ελπίζουμε ότι έχει γίνει κατανοητό πως ήταν η μόνη περιφερειάρχης που βοήθησε εμπράκτως στο Δήμο μας.

Με τιμή, 
Κώστας Βάβουλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου