Προεκλογική συγκέντρωση για το Γιώργο Τσίπρα οργάνωσε ο Θάνος Ζήκας στο Ζεφύρι




Σε συγκέντρωση φίλων του που οργάνωσε ο Θάνος Ζήκας, στο ψητοπωλείο joy του Ζεφυρίου, το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019, μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας. 
Στη συγκέντρωση, ο Γιώργος Τσίπρας συνομίλησε με όλους και άκουσε τις απόψεις τους για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του Ζεφυρίου και της Δυτικής Αττικής. 
Παράλληλα, τόνισε για ποιους λόγους πρέπει να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. 
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο συντονιστής της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζεφύρι Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος. 
Αναφερόμενος στο Γιώργο Τσίπρα ο τελευταίος είπε ότι έχει βοηθήσει ιδιαίτερα το Δήμο Φυλής στην κορυφαία προτεραιότητα για την αποκατάσταση της Χωματερής, που αφορά στην χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσόν των 36 εκατ. Ευρώ. Εκτίμησε ακόμα ότι από τη θέση του αυριανού βουλευτή της Δυτικής Αττικής θα μπορέσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα. 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του οικοδεσπότη της βραδιάς Θάνου Ζήκα, ο οποίος, πέρα από την πολιτική στήριξη, έβαλε το Γιώργο Τσίπρα στην οικογένειά του. Απ’ ότι μάθαμε ο υποψήφιος Βουλευτής πρόκειται να παντρέψει την κόρη του Θάνου κι έτσι θα τον κάνει κουμπάρο. Η ώρα η καλή!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου