Ο νέος είναι ωραίος


Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μια νέα υποψηφιότητα, όνομα και πράγμα, είναι του Βαγγέλη Λιάκου, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Δυτικής Αττικής. 
Εξ Ασπροπύργου ορμώμενος, ο Βαγγέλης Λιάκος είναι ο νεώτερος, ηλικιακά, υποψήφιος αφού έχει γεννηθεί το 1989. Μέλος της ΟΝΝΕΔ από τα φοιτητικά του χρόνια και σήμερα Διευθυντής της Πολιτικής Ακαδημίας,ήταν υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Αττικής και στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015.
Σπούδασε στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), με εξειδίκευση στην Οργάνωση Παραγωγής και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Συνέχισε τις σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, "Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά", το οποίο και ολοκλήρωσε το 2014. 
Το 2016 εντάχθηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. "Τεχνοοικονομικά Συστήματα", για αυτοματοποιημένα και σύγχρονα μοντέλα διοίκησης. 
Έχοντας ασχοληθεί με τα οικονομικά στην οικογενειακή επιχείρηση, διατηρεί σήμερα ατομική επιχείρηση με έδρα τον Ασπρόπυργο, ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε οικονομικά και διοικητικά θέματα. 
Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στα κοινά, αφού είναι γιος του επί σειρά ετών Δημάρχου Ασπροπύργου Γιώργου Λιάκου.
Εξηγώντας το κίνητρο της ενασχόλησής του με την πολιτική αναφέρει. “ Μπαίνω μπροστά γιατί θέλω να εκπροσωπήσω όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούμε καλύτερα. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια χώρα είναι η αποστροφή των νέων για την πολιτική. Με την πορεία μου ως τώρα, προσπάθησα όσο μπορώ να το αλλάξω και δεν θα σταματήσω να δουλεύω προς αυτή την κατεύθυνση.”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου