Δεν είσαι δηλωμένη Ζουρλοκότα…



Διαδίδει μέσω ανώνυμων διαδικτυακών μέσων και προφίλ στο face Book η Ζουρλοκότα, συνεπικουρούμενη από τον άνεργο “δημοσιογράφο” - επίδοξο παράγοντα, ότι η επίσημη ενημέρωση του Δήμου Φυλής για τον σεισμό έφτασε με καθυστέρηση μίας ημέρας. 


Φυσικά λέει ψέματα όπως το συνηθίζει. Στον “Φύλαρχο” όπως και σε όλα τα Τοπικά κι Αυτοδιοικητικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έφτασε μέσω mail κι ομαδικής αποστολής, το ίδιο απόγευμα και λίγες ώρες μετά το σεισμό. Φυσικά και δεν έφτασε στη Ζουρλοκότα που δεν ανήκει στην ομαδική αποστολή καθώς δεν διαθέτει επώνυμο, ούτε δηλωμένο Μέσο Ενημέρωσης. 
Οι ανώνυμες αναρτήσεις της μάλιστα, είχαν σταματήσει για 12 μέρες, προφανώς για καλοκαιρινές διακοπές… Είτε δικές της είτε του άλλου… 

Εμφανίστηκε λοιπόν για να πουλήσει εξυπνάδα όπως το συνηθίζει με το ίδιο άνοστο κι αγράμματο ύφος. 

Αυτό που δεν ξέρει και δεν μπορεί να φανταστεί είναι, πόσα “ράμματα” υπάρχουν για τη γούνα της ή μια και μιλάμε για ζουρλοκότα, για τα μαδημένα πούπουλα της. 
Το βέβαιο είναι πως αν δεν κάτσει στ΄αυγά της και συνεχίσει τις ψευτομαγκιές ο διασυρμός της θα είναι απόλυτα δίκαιος κι αυτός που της αξίζει …

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου