Πετυχημένη Εσπερίδα για την εύρυθμη λειτουργία των συλλογικών οργάνων του Δήμου Φυλής

Με πρωτοβουλία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής Ζωής Αρβανιτάκη, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, Εσπερίδα με θέμα "Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου και Λοιπών Συλλογικών Οργάνων".
Σκοπός της Εσπερίδας ήταν η ενημέρωση των αιρετών και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Φυλής για τις διαδικασίες λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου Φυλής, εν όψει των νέων διατάξεων του Κλεισθένη και του νέου νόμου για την κυβερνησιμότητα στους Δήμους.
Την ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε η Forum Τraining and Consultant του συντοπίτη μας Γιάννη Νικλίτσα και έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
Εισηγήτρια ήταν η υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών Παρασκευή Γεωργακοπούλου η οποία ανέλυσε τις νέες διατάξεις και απάντησε εύστοχα στις ερωτήσεις των παρευρεθέντων.


Ο Πρόεδρος της Forum Training and Consultant Γιάννης Νικλίτσας είναι συντοπίτης μας και άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για πάνω από είκοσι χρόνια. 
Διακρίνεται στο κέντρο της φωτό, ανάμεσα στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη και στη εισηγήτρια και στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών Παρασκευή Γεωργακοπούλου

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Εσπερίδα:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου