Χειροκροτήθηκε στο δικαστήριο η Απόφαση αθώωσης του Παππού

Με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα έγινε δεκτή από το ακροατήριο, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019, η Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων περί απαλλαγής του Δημάρχου Χρήστου Παππού και των συγκατηγορουμένων Δημοτικών Συμβούλων της περιόδου 2007-2010, για την υπόθεση της μεταφοράς των 43 εργαζομένων. 
Συγγενείς των κατηγορουμένων, εργαζόμενοι και απλοί δημότες που βρέθηκαν στην αίθουσα ξέσπασαν, μετά την εκφώνηση της ετυμηγορίας, δίνοντας διέξοδο στην αγωνία που τους διακατείχε, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μελών του Δικαστηρίου.
Παρά το γεγονός ότι η πρόταση της Εισαγγελέως και οι τεκμηριωμένες αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης είχαν προκαλέσει δικαιολογημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, όλοι κρεμάστηκαν, λίγο μετά τις 2, από τα χείλη της Προέδρου, περιμένοντας να ακούσουν τη μαγική λέξη ΑΘΩΟΙ. 
Κι όταν, επιτέλους, ακούστηκε επήλθε η λύτρωση, μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας. Λύτρωση που όπως προαναφέρθηκε, εκφράστηκε με το χειροκρότημα, αλλά και με αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των κατηγορουμένων, των συγγενών και των φίλων τους.
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα:



  







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου