“Βράζει” πάλι το Ζεφύρι για την υπολειτουργία του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 (10:00), ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 


Οργή επικρατεί, για ακόμα μια φορά, στο Ζεφύρι, μετά την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να λειτουργεί μόνο δύο μέρες την εβδομάδα το Υποκατάστημα Ζεφυρίου. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε ήδη, θα λειτουργεί, από την επόμενη Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, μόνο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το απόγευμα κι επομένως τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα είναι κλειστό. 
Αυτό, όπως λένε οι κάτοικοι, σημαίνει ότι η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας επιμένει να αγνοεί τις ιδιαιτερότητες του Ζεφυρίου. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το λουκέτο έχει αποτραπεί από το Δήμο και την τοπική κοινωνία, τουλάχιστον, τρεις φορές, με τελευταία την περσινή, όταν, στις 17 Μαρτίου 2018, αναρτήθηκε παρόμοια ανακοίνωση, η οποία, τελικά, μετά από κινητοποιήσεις και αντιδράσειςανακλήθηκε στις 3 Απριλίου 2019,  χάρη στην παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του Βουλευτή Θανάση Μπούρα. 
Την έντονη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξιαρχία Λαθουράκη. 
Η τελευταία μάλιστα συγκάλεσε εκτάκτως, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, το Τοπικό Συμβούλιο με θέμα την ανάκληση της απόφασης της Εθνικής Τράπεζας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου