Με τις ευλογίες του Μητροπόλίτη κ.κ. Κυπριανού και ψαλμωδίες “αγγέλων” τα εγκαίνια της Έκθεσης Δώρων ΑγάπηςΜε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Φυλής και Ωρωπού της Ιεράς Μονής Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης κ.κ. Κυπριανού και παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού τελέστηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Δώρων Αγάπης το βράδυ της Κυριακής 10 Νοεμβρίου. 
Η Έκθεση διαθέτει πλήθος εξαίσιων δώρων, ήδη σπιτιού, διακοσμητικά, εικόνες, παιγνίδια και διάφορα αντικείμενα που πρόσφεραν οι δωρητές ανώνυμοι κι επώνυμοι, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολες ώρες. 
Αυτό ακριβώς τόνισε και στο σύντομο αλλά ουσιαστικό χαιρετισμό του, ο Μητροπολίτης κ.κ. Κυπριανός που ευχαρίστησε άπαντες για τις δωρεές και τη συμμετοχή τους. 
Τον κόσμο ευχαρίστησε επίσης με θέρμη για τις προσφορές και τη συμμετοχή του, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ορθοδόξων Γυναικών “Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων” κ. Δέσποινα Λιβίζου – Πάγκαλη. 
Η έκθεση δώρων που στεγάζεται στη Λεωφόρο Φυλής 182 στα Άνω Λιόσια, κι άνοιξε τις πύλες της με οικοδέσποινες τις φιλόξενες κυρίες του Συλλόγου και τις αγγελικές ψαλμωδίες των αδελφών Μοναχών, θα παραμείνει ανοιχτή ως και τις 31 Ιανουαρίου του νέου έτους! Την τελετή του Αγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους, ιερείς, μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου Φυλής και μεγάλος αριθμός ευσεβών χριστιανών.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου