Συλλυπητήρια Χρήστου Παππού για την απώλεια του Προέδρου του ΚΑΠΗ Ιωάννη Μάρκου



Μια ηχηρή απώλεια που γέμισε θλίψη το Κέντρο Ηλικιωμένων του Δήμου Φυλής είναι αυτή του Προέδρου των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Ιωάννη Μάρκου, που έχασε τη μάχη για τη ζωή, το πρωί του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019. 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που τον συνέδεε με τον εκλιπόντα πολυετή σχέση εκτίμησης και φιλίας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και στη μεγάλη οικογένεια των ΚΑΠΗ. 
“Ο Ιωάννης Μάρκου ήταν ένα δραστήριο μέλος της μεγάλης οικογένειας των ηλικιωμένων γεμάτος όρεξη για ζωή και πάντα “παρών” στα κοινά και στα σπουδαία γεγονότα της πόλης. Η απουσία του μας προκαλεί θλίψη. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως μαχητή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων για τους οποίους δεν σταματούσε ποτέ, να διατυπώνει προτάσεις και αιτήματα ” 
Η εξόδιος ακολουθία για το Ιωάννη Μάρκου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, στις 11 και 30. 
Τα ΚΑΠΗ θα κλείσουν στις 11 ως ελάχιστο φόρο τιμής και προκειμένου οι φίλοι του αλλά και οι εργαζόμενοι να παραστούν στο τελευταίο Αντίο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου