Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα ο καθαρισμός του ρέματος Εσχατιάς στο Ζεφύρι



Από τη συνάντηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου και της Προέδρου Ταξιαρχίας Λαθουράκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλο, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από τις 23 Οκτωβρίου 2019 έχει αρχίσει ο καθαρισμός του ρέματος Εσχατιάς στο Ζεφύρι, με τη συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου και του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου. Η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη, παρόλο που, μετά από δύο εβδομάδες εργασίας, έχει γίνει η αποκομιδή περίπου 1000 τόνων σκουπιδιών και μπάζων.
Το κακό είναι ότι κόντρα στην προσπάθεια της Περιφέρειας και του Δήμου, οι γνωστοί-άγνωστοι, εξακολουθούν να ρυπαίνουν, φράζοντας την κοίτη του ρέματος και βάζοντας σε κίνδυνο τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά την αντικοινωνική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που επιμένουν να δημιουργούν προβλήματα στον εαυτό τους και στους άλλους. Η συνεργασία μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλο και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι άψογη”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυροειδάκος.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου