Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Ζεφύρι οι αγώνες Πάλης και Τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας





Από επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες Πάλης και Τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΔ-ΣΑ) , που φιλοξενήθηκαν,  από το Δήμο Φυλής, το Σαββάτο 30 Νοεμβρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έγιναν δυνατοί αγώνες που πιστοποίησαν το υψηλό επίπεδο των αθλητών των ΕΔ-ΣΑ, κάτι που επεσήμανε και ο έμπειρος στα αθλητικά, καθότι Ολυμπιονίκης, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς. Την οργανωτική ευθύνη είχε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ νικήτρια στην ομαδική κατάταξη και των δύο αθλημάτων αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατού Ξηράς.
Βασικοί συντελεστές της επιτυχίας ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Τοπικός Σύμβουλος Διονύσης Κατηφόρης, οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (ΔΑΣ) Ζεφυρίου.
Τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία εξέφρασε, δημόσια, κατά τα διάρκεια της τελετής  λήξης της διοργάνωσης ο Διοικητής του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), Πλοίαρχος Σπυρίδων Ανδριόπουλος.
Παρευρέθηκαν και απένειμαν τα μετάλλια στους νικητές, οι εκπρόσωποι των Αρχηγών Στρατού-Ναυτικού- Αεροπορίας- Αστυνομίας- Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και η μεγάλη μορφή του αθλήματος, ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Μυγιάκης.
Από τους δικούς μας ανθρώπους έδωσαν το «παρών» ο επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Κολιτσόπουλος και ο προπονητής των Λεοντίδων και της Εθνικής Ομάδας Νίκος Αποστόλου.
Το Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος και ο Τοπικός Σύμβουλος και προπονητής πάλης του ΔΑΣ Ζεφυρίου Διονύσης Κατηφόρης.

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου