Σε ετοιμότητα και το Ζεφύρι για την κακοκαιρία


Σε ετοιμότητα, εν όψει των έντονων καιρικών φαινόμενων, βρίσκεται και η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου. Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος έθεσε σε ετοιμότητα το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας που ενισχύθηκε με δύο χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία διέθεσε η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής.
Η προσοχή του Δήμου θα επικεντρωθεί, όπως και τις προηγούμενες φορές, στην παραρεμάτια περιοχή της Εσχατιάς, που καθαρίζεται συνεχώς από το Σεπτέμβριο, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής. Ωστόσο ο Δήμος είναι έτοιμος να κινηθεί και σε άλλα σημεία, αν παραστεί ανάγκη. Το Δημαρχείο Ζεφυρίου θα είναι ανοιχτό το βράδυ και οι συνδημότες, σε περίπτωση ανάγκης, μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλ. 2132038801.
Είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε αρχίσει την προετοιμασία από το καλοκαίρι. Όμως, εκτός από τον καθαρισμό, πιέσαμε για την αποκατάσταση των πρανών στο ρέμα της Εσχατιάς. Παράλληλα, όλη την προηγούμενη δημοτική περίοδο συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο για τη δημοπράτηση της διευθέτησης του ρέματος, που θα δώσει οριστικά και αμετάκλητα λύση, στο βραχνά που βιώνουν εδώ και δεκαετίες οι συνδημότες μας”, τονίζει ο Γιάννης Μαυροειδάκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου