Νέα διάκριση για το Βασίλη Αβραμίκα στο ταεκβοντο


Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Βασίλης Αβραμίκας, στο Πανελλήνιο Κύπελλο ταεκβοντο 2019 “Γ. Βολάρης”, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 23 και 24/11/2019.
Ο Βασίλης αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας - 58 κιλών ανδρών, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, στο β γύρο του τελικού, του στέρησε την πρώτη θέση. 
Μετά την λήξη του αγώνα και τον απονομών κρίθηκε αναγκαία η μετάβαση του στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Κάνοντας τον απολογισμό μια πολύ πετυχημένης αγωνιστικής περιόδου, ο Βασίλης Αβραμίκας κατέκτησε, μέσα στο 2019, 4 τίτλους, ξεκινώντας από το αργυρό μετάλλιο στο Κύπελλο Ακρόπολις, το χρυσό στο πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας στην κατηγορία Ανδρών, το αργυρό στην κατηγορία Εφήβων και το ασημένιο στο πανελλήνιο κύπελλο “Γ. Βολάρης”. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΦΥΛΑΡΧΟΥ, στελέχη της Ομοσπονδίας ταεκβοντο κάνουν προσπάθειες στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, για να αγωνιστεί στον χώρο του Para Taekwondo.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου