Νέα διάκριση για τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων στο MAKE A WISH Ελλάδος




Μια νέα μεγάλη διάκριση, στο χώρο της ανθρωπιστικής δραστηριότητας, πέτυχαν οι “Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων”. Βραβεύτηκαν με το 1ο βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής (2018-2019), από τον Οργανισμό “Make Α Wish- Κάνε μια ευχή Ελλάδος”, που σκοπό του έχει να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών), με σοβαρές και απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες.
Το βραβείο αυτό, μαζί με ένα μεγάλο "Μπράβο" ανήκει στους γονείς, που τα παιδιά τους φιλοξενούνται ή φιλοξενήθηκαν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων. Γιατί με τη συμμετοχή τους στήριξαν τις πρωτοβουλίες του Νομικού Προσώπου και τα φιλανθρωπικά Baazar που έγιναν για τη βοήθεια του Οργανισμού. Το νόημα αυτής της μεγάλης προσπάθειας συμπυκνώνεται στο μήνυμα του Make Α Wish, “όταν εύχεσαι ελπίζεις και όταν ελπίζεις παλεύεις”.
Αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους! Στους γονείς, στα παιδιά και στους συνεργάτες μου στους “Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων”, τόνισε μετά την τελετή βράβευσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου