Διπλή γιορτή για Σπυριδούλα Βερούτη και Χρήστο Καπερώνη






Διπλή γιορτή και διπλή χαρά για δυο αγαπητά παιδιά κι εργαζόμενους του Δήμου Φυλής, τη Σπυριδούλα Βερούτη και τον Χρήστο Καπερώνη, υπήρξε το κέρασμα που διοργάνωσαν οι ίδιοι, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 

Η εορτάζουσα Σπυριδούλα και ο Χρήστος που σε λίγες μέρες θα έχει κι εκείνος την ονομαστική του γιορτή, θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με φίλους και συναδέλφους, καθώς μετά από έναν μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα δικαιώθηκαν πανηγυρικά από το Εφετείο και πλέον συγκαταλέγονται στο προσωπικό αορίστου χρόνου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής.
 Μαζί τους και 11 ακόμη εργαζόμενοι, που ανήκουν πλέον στο δυναμικό και άλλων Υπηρεσιών του Δήμου. Το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου μάλιστα, το θέμα θα εγκριθεί επισήμως από την 20η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Πολύτιμοι εργαζόμενοι εδώ και πολλά χρόνια και οι δυο, θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με συναδέλφους που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο ευγενικό κάλεσμα και να τους ευχηθούν να είναι “Σιδηροκέφαλοι!” 
Ανάμεσά τους, ο Πολιτικός τους προϊστάμενος κι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, διευθυντές και προϊστάμενοι Υπηρεσιών του Δήμου και φυσικά ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Θοδωρής Χαμαλίδης. 
Όχι μόνο γιατί η Σπυριδούλα είναι δραστήριο μέλος του Σωματείου τα τελευταία χρόνια αλλά και γιατί το Σωματείο, όπως και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, είναι διαχρονικά σύμμαχοι στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων με πρωταρχικό στόχο φυσικά, τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. 
Να ευχηθούμε με τη σειρά μας στη Σπυριδούλα και στον Χρήστο, να είναι πολύχρονοι, χαρούμενοι και Σιδηροκέφαλοι!












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου