Εντυπωσίασαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι μαθητές της Ρούλας Λεβαντή στο Δημοτικό Ωδείο






Στη μαγεία των Χριστουγέννων «ταξίδεψαν» τους γονείς, συγγενείς και φίλους τους, μαθητές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, με «όχημα» τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που έπαιξαν στο πιάνο, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Ωδείο, στα Άνω Λιόσια. 
Οι μαθητές του Τμήματος Πιάνου της καθηγήτριας Ρούλας Λεβαντή ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μάγεψαν το κοινό με γνωστές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, καθώς και κλασικά έργα, ενώ προπτυχιακοί μαθητές εκτέλεσαν άψογα έργα μεγάλων κλασικών συνθετών. Στην εκδήλωση έπαιξε τσέλο η καθηγήτρια τσέλου Δέσποινα Σπανού, ενώ μαθητές τμημάτων κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου συνόδευσαν μαθητές πιάνου σε τρεις μελωδίες. Κι από τον μικρότερο έως τον προπτυχιακό, όλοι οι μαθητές εκτέλεσαν τις μελωδίες με πειθαρχία και επαγγελματισμό, έχοντας απέναντί τους το σημαντικότερο κοινό: γονείς συγγενείς και φίλους, οι οποίοι αντάμειψαν τους μικρούς πιανίστες με θερμό χειροκρότημα, πλατύ χαμόγελο και φωτεινά και χαμογελαστά μάτια. 
«Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και αφήνετε στα χέρια μας τα παιδιά σας» είπε καλωσορίζοντας τους θεατές η Ρούλα Λεβαντή και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι «θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τα παιδιά να έχουν πάντα μέσα τους τη μουσική». 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ενώ τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού μετέφερε στην εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αργύρης Αργυρόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και την καθηγήτρια για την προσπάθειά τους που έφερε για άλλη μια χρονιά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 
«Τα παιδιά αποτελούν για τη Διοίκηση του Δήμου μία από τις βασικές της προτεραιότητες» διαβεβαίωσε ο Αργύρης Αργυρόπουλος και τόνισε ότι «ο Δήμος αξιοποιεί το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό που έχει».
Ακολουθούν στιγμιότυπα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης: 

































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου