Boy or Girl? … τι να κρύβει άραγε η κοιλίτσα της Σοφίας;












Την απάντηση έδωσε το τεράστιο μπαλόνι που έκρυβε το μυστικό, το οποίο δεν γνώριζε ούτε, το νεόνυμφο ζευγάρι. Ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και η Σοφία Βασιλειάδου μετά την τέλεση του Πολιτικού τους γάμου στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου, δια χειρός του αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Σονίδη, γιόρτασαν το γεγονός, με τρικούβερτο γλέντι.

Έτσι στο φιλόξενο κέντρο ψυχαγωγίας ΟΑΣΙΣ στο γειτονικό Μενίδι, αφού ακολούθησαν το τελετουργικό της τούρτας και της σαμπάνιας κι αφού χόρεψαν το γαμήλιο μπλουζ, στη συνέχεια με εμφανή αγωνία και χαρά, τρύπησαν αγκαλιασμένοι το μπαλόνι που... ως εκ θαύματος “ανατινάχτηκε” επί τόπου, σκορπίζοντας στον αέρα απ΄ άκρη σ' άκρη, γαλάζια πούπουλα! 
Συγγενείς και φίλοι, ξέσπασαν σε επιφωνήματα ενθουσιασμού, ενώ ο Χριστόφορος που του ξέφυγε ένα δάκρυ, πήρε αγκαλιά και φίλησε με τρέλα, το Σοφάκι του. 
Ε είναι αλήθεια! Όσο και να θέλουν να το κρύψουν οι μέλλοντες μπαμπάδες η ιδέα του γιου πάντα τους συγκινεί! Όσο για τη Σοφία που θα κρατήσει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της τον πρωτότοκο της γιο, της ευχόμαστε καλή λευτεριά και μ' ένα πόνο! 
Και... φυσικά ευχές από καρδιάς, το επόμενο μπαλόνι, να κρύβει ροζ πούπουλα... 
Ακολουθούν τα video του μπλουζ και το σπάσιμο του μπαλονιού... 
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτο από το γλέντι



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου