Επέστρεψε στο τόπο της ευεργεσίας της στα Άνω Λιόσια, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Η επίσκεψη της Προέδρου του Συλλόγου “Ελπίδα” Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν… 
Και αυτό, γιατί πρόκειται για ένα πολύτιμο έργο το οποίο η εθνική ευεργέτιδα έχει προσφέρει στο τόπο, αρχής γενομένης από το φονικό σεισμό του 99. 
Σήμερα η Μαριάννα Βαρδινογιάννη επέστρεψε στη φιλόξενη στέγη του Παιδικού Σταθμού, που η ίδια δημιούργησε. 
Εκεί, στη συνοικία του Αγίου Νικολάου, δέχθηκε το θερμό καλωσόρισμα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου και των Παιδαγωγών που καθημερινά προσφέρουν την αγάπη και τις γνώσεις τους στα παιδιά. 
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη απόλαυσε από την αρχή ως τον εξαίσιο επίλογο, την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών και στο τέλος τους μοίρασε δώρα. 
Η ευεργέτιδα που έχει αποδείξει πως είναι διαχρονική σε ότι κάνει, εξέφρασε την πρόθεσή της στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού και στον Πρόεδρο Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, να βρίσκεται πάντα κοντά στο Δήμο Φυλής, ενισχύοντας την καθημερινή προσπάθεια για το μέλλον του τόπου, που αν μη τι άλλο, είναι τα παιδιά. 
(Το φωτογραφικό υλικό παραχώρησε ευγενώς στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής ο κ. Χρήστος Βένος )


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου