Στηρίζουν ολόπλευρα “Το Εργαστήρι” Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

















Την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο “Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη” το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου. 
Τόσο η Υφυπουργός όσο και ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, “Το Εργαστήρι” και παρακολούθησαν με συγκίνηση και θαυμασμό την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών. 
Και οι δύο τους κλήθηκαν στο βήμα από την Πρόεδρο κ. Μαρία Τουρκοχωρίτη κι έδωσαν τη δέσμευση για την ολόπλευρη στήριξη του αξιόλογου έργου του Συλλόγου ενώ ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε, να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι το παράδειγμα του προκατόχου του Νίκου Παπαδήμα, ώστε να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν ανάλογες πολύτιμες δομές. 
Τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Μαρία Τουρκοχωρίτη, έχοντας στο πλευρό της και την Αντιπρόεδρο κ. Ζωή Κοντογιάννη. 
Τα παιδιά, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών και των επιστημόνων που τα στηρίζουν στο κάθε τους βήμα, έδωσαν στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα , ελπιδοφόρα μηνύματα ζωής. 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε επίσης εγκάρδια συνομιλία, με τους Βουλευτές Ευάγγελο Λιάκο, Γεώργιο Κώτσιρα και Νάσο Αθανασίου, με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Πρόνοιας, Γεώργιο Σταμάτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο. 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής Σοφία Πανουτσακοπούλου, ο Διοικητής του Α.Τ Άνω Λιοσίων Γεώργιος Αντώνης κ.α 
Ακολουθούν τα Videos με τους χαιρετισμούς της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 





































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου