Τη δημιουργία νέου Τμήματος Βρεφών ανακοίνωσε ο Γιώργος Κούρκουλος στην κοπή της Βασιλόπιτας των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου





Σε ζεστό κλίμα που θύμιζε οικογενειακή γιορτή, έκοψαν και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. 

«Είμαστε και φέτος σε πάρα πολύ καλό δρόμο και έτσι θα συνεχίσουμε», διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γιώργος Κούρκουλος, εξαίροντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και συγχαίροντας τους εργαζόμενους για το έργο τους. «Ξέρω ότι δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό στη φροντίδα των παιδιών και σας ευχαριστώ γι’ αυτό», τόνισε. 

Ο Γιώργος Κούρκουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του. «Για έκτη χρονιά από αυτή τη θέση, ευχαριστώ τον Δήμαρχο που με επέλεξε για αυτό το τόσο ευαίσθητο κοινωνικό έργο και τον διαβεβαιώνω ότι οι δομές των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου θα παραμείνουν σύγχρονες και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Γιώργος Κούρκουλος, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι από την επόμενη σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020, θα δημιουργηθεί Βρεφικό Τμήμα και στον 1ο Παιδικό Σταθμό, «ώστε πλέον τα βρέφη της περιοχής να μπορούν να φιλοξενηθούν στον Παιδικό Σταθμό της γειτονιάς τους». 

Για το αξιόλογο έργο τους συνεχάρη τον Γιώργο Κούρκουλο και τους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. 

Τις θερμές τους ευχές για μια χρονιά δημιουργική εξέφρασαν ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και Αναπληρωτής Δήμαρχος Προνοιακών Επιδομάτων, Τόλης Βαδεβούλης, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Αθηνά Χαλιδιά-Μιχαλοπούλου και Ελένη Ζιάκα. Θερμές ευχές απηύθυναν και εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου που τίμησαν τη γιορτή και συνεχάρησαν τον Γιώργο Κούρκουλο και τους εργαζόμενους για το έργο τους. 

Τις δύο Βασιλόπιτες, μία για κάθε Παιδικό Σταθμό, ευλόγησε ο πατήρ Άγγελος Κάνελος, προϊστάμενος εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσης Ζεφυρίου, ο οποίος ευχήθηκε σε αιρετούς και εργαζόμενους καλή δύναμη για να επιτελέσουν το λειτούργημά τους και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου