Ευχές, χαμόγελα και βραβεύσεις στην κοπή της Βασιλόπιτας των Λεωντίδων





Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του καταξιωμένου Συλλόγου Πάλης Άνω Λιοσίων Λεωντίδες. 


Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Πιερράκης αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική χρονιά και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» για τη στήριξη του συλλόγου. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλή χρονιά με νίκες για τους αθλητές και χωρίς τραυματισμούς, έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Νίκο Αποστόλου για τις θεαματικές επιδόσεις της ομάδας και αφιέρωσε το κομμάτι του στον Ολυμπιονίκη και τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κωνσταντίνο Θάνο και τον Νίκο Αποστόλου. 

Ο Κωνσταντίνος Θάνος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και αφιέρωσε το κομμάτι του στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τους συνεργάτες του γιατί όπως είπε «έχει βοηθήσει αθόρυβα, πολλούς αθλητές από τη περιοχή να προχωρήσουν και να έχουν διεθνείς διακρίσεις». Ο κ. Θάνος υπογράμμισε την μεγάλη προσφορά του Νίκου Αποστόλου στην ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μιχάλη Ιωσηφίδη που θα συμμετέχει στα δυο προολυμπιακά τουρνουά .

Ο προπονητής και ψυχή της ομάδας Νίκος Αποστόλου εμφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση και από τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούστηκαν για το ήθος και τη δουλειά του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και το σεβασμό που τρέφουν για την ομάδα και τον σκληρό αγώνα των παιδιών. Ο Νίκος Αποστόλου ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους αθλητές για την απόλυτη αφοσίωσή τους στο άθλημα και το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και το Γιώργο Μαυροειδή που «είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε ότι τους έχουμε ζητήσει». Ο Νίκος Αποστόλου αφιέρωσε το κομμάτι του στον Αιγύπτιο παγκόσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Χασάν ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη και «διάλεξε την Ελλάδα και το σύλλογό μας για να προπονηθεί για ένα μήνα ενόψει του Παναφρικανικού Πρωταθλήματος, των προολυμπιακών Τουρνούα» είπε καταχειροκροτούμενος ο Νίκος Αποστόλου.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της ομάδας των πρωταθλητών από το 1990 που ιδρύθηκε, εξήρε το μεγάλο έργο και την δύσκολη προσπάθεια του Νίκου Αποστόλου και προανήγγειλε πως πρότεινε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης ο Δήμος Φυλής με πρωτοστάτη το σύλλογο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ να διοργανώσουν φέτος ένα Τουρνουά Πάλης στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο της Ζωφριάς. «Ότι μπορούμε να δώσουμε στην πάλη θα το δώσουμε απλόχερα» είπε καταχειροκροτούμενος ο Γιώργος Μαυροειδής που αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Πιερράκη. 

Ευχές έδωσαν και έκοψαν κομμάτι ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Φυλής Ελένη Λιάκου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Τοπικός Σύμβουλος Σωτήρης Τσουκαλάς, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων. 

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας βραβεύτηκαν οι αθλητές που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μοχάμεντ Χασάν αλλά και οι αθλητές που κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στο ταπί της Ελληνορωμαϊκής Πάλης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως την άρτια δομημένη εκδήλωση παρουσίασε η συντοπίτισσα μας συγγραφέας, Νατάσα Γκουτζικίδου. 

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα από την ορχήστρα του Άγγελου Πλαβούκου, με το Νίκο Μπρέμπο στο βιολί και τους αθλητές με τον προπονητή τους Νίκο Αποστόλου να ανοίγουν το χορό. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα









Tην άρτια δομημένη εκδήλωση παρουσίασε η συντοπίτισσα μας συγγραφέας, Νατάσα Γκουτζικίδου



















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου