Ευχές και παράδοση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου

Σε κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας αναδείχθηκε το κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου, οι δημότες και τα μέλη των Συλλόγων να είναι ενεργά και συσπειρωμένα και να στηρίζουν τους Συλλόγους.


«Ένας Σύλλογος δεν έχει καμία αξία χωρίς τα μέλη του, πρέπει να παραμείνουμε ζωντανοί και δημιουργικοί. Έχουμε πολλά να κάνουμε, ελάτε μαζί μας, στηρίξτε μας», υπογράμμισε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου Ελένη Παππά, καλωσορίζοντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Αθανασόπουλο, τον κόσμο στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου. 

«Καλή Χρονιά με υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία, χαμόγελο και αγάπη» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος για ακόμη μία φορά έδειξε την αγάπη που νιώθει για το Ζεφύρι, αφιερώνοντάς του το κομμάτι της πίτας που έκοψε. «Όπως λέω για άλλη μια φορά, αυτή η μικρή ενότητα του Δήμου Φυλής, είναι για μένα το Ζεφύρι της καρδιάς μου», υπογράμμισε και δεσμεύθηκε να κάνει ακόμη περισσότερα για τον τόπο αυτό. Τέλος, εξέφρασε την ευχή η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τη χρονιά που πέρασε, για το Σύλλογο, για το Ζεφύρι και για τον Δήμο ολόκληρο.

Τη στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι προάγουν την παράδοση και τον πολιτισμό, πρότειναν στους χαιρετισμούς τους οι Βουλευτές, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι ΝΠΔΔ και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και όλοι οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και έκοψαν κομμάτι της Πίτας.

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Άγγελος Κανέλος και Θεοφάνης Θεοφάνους, οι οποίοι ευχήθηκαν Καλή χρονιά, ενώ την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Ηπείρου.

Δείτε το video με τον Χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού:
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου