Στιγμές συγκίνησης για τον Τριαντάφυλλο Βαδεβούλη στη συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου - Άνω Λιοσίων Φυλής


Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή των ανθρώπων που είναι ξεχωριστές! Τέτοια υπήρξε για τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου Τριαντάφυλλο Βαδεβούλη και η στιγμή που έκοψε το κομμάτι του στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ψυχαγωγίας “ΕΛΑΤΟ” στην Χασιά. 

Έχοντας απέναντι του έναν εκλεκτό καλεσμένο, του αφιέρωσε το κομμάτι του. Δεν ήταν ούτε επίσημος ούτε πολιτικός. Ήταν ο καρδιακός του φίλος Κώστας Γιατρόπουλος που μαζί πέρασαν μια περιπέτεια που αφορούσε στην υγεία τους. 
“Αφιερώνω το κομμάτι μου σ’ έναν άνθρωπο, που σε κάποιες δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί, με στήριξε με το χιούμορ και τη φιλία του” είπε με σπασμένη από συγκίνηση φωνή, προσφέροντας του, το κομμάτι του.


Φυσικά ο Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης, φύσει και θέσει πολιτικό ον δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι’ αυτό και στη συνεστίαση πρόλαβε να κάνει μια μίνι ανάλυση για το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, τα τοπικά δεδομένα αλλά και τις προοπτικές ανάκαμψης. Κι όλα αυτά, μέσα σε 2,5 μόνο λεπτά! 

Ιδού τι ακριβώς είπε... 

Φίλες και φίλοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία. 

Συνήθως οι συνεστιάσεις γίνονται για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών ενός συλλόγου ή μιας οργάνωσης. Για εμάς δεν είναι μόνο αυτό, αλλά την βλέπουμε και σαν ευκαιρία να συναντηθούμε εδώ και να διασκεδάσουμε οι γνωστοί και οι φίλοι της περιοχής μας, οποιασδήποτε Πολιτικής Απόχρωσης, πράγμα που το διαπιστώνουμε, αν κοιτάξουμε τους παρευρισκόμενους. 

Επειδή όμως πρόκειται για συνεστίαση πολιτικού φορέα, επιβάλλεται θα έλεγα να πούμε και δυο λόγια για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μερικά από τα θετικά σημεία της διακυβέρνησής του είναι: 
  • Η έξοδος από τα μνημόνια 
  • Η μείωση της ανεργίας από το 27% στο 18% 
  • Τα πρωτογενή πλεονάσματα που το περίσσευμα το επέστρεφε ως μέρισμα στο λαό 
  • Η θεσμοθέτηση της 13ης σύνταξης 
  • Η δωρεάν είσοδος των ανασφάλιστων στα δημόσια νοσοκομεία 
  • Η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και η αύξηση των μισθών 
  • Η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων 
  • Η ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αρτηριών 
  • Η αναβάθμιση του κύρους της χώρας μας με τη Συμφωνία των Πρεσπών και πολλά άλλα. 
Από την άλλη μεριά, η νέα κυβέρνηση, παρόλες τις μεγάλες υποσχέσεις και προσδοκίες που γέμισε το λαό, στην πραγματικότητα επέστρεψε ελάχιστο μέρισμα στο λαό, καταργεί τη 13η σύνταξη, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις, κατήργησε το πανεπιστημιακό άσυλο και προωθεί ένα αυταρχικό, αστυνομοκρατούμενο Κράτος, καθώς επίσης την ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμη και της υγείας, της παιδείας και μέρους της ασφάλισης. 
Να πούμε ακόμα ότι παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στις προηγούμενες εκλογές, στον δήμο μας διατήρησε όλες του τις δυνάμεις με ποσοστό στο Ζεφύρι 47% όσο είχε και τον Σεπτέμβριο του 2015 και ανάλογο ποσοστό σε όλο τον Δήμο Φυλής. 
Και πανελλαδικά διατήρησε σοβαρό ποσοστό και είναι έτοιμος να ανασυντάξει και να διευρύνει τις δυνάμεις του, ώστε να επανέλθει στην Κυβέρνηση πιο οργανωμένος και πιο έμπειρος, προκειμένου να ολοκληρώσει τα φιλολαϊκά και αναπτυξιακά προγράμματά του, προς όφελος των περισσοτέρων και όχι των λίγων της ελληνικής «ελίτ».

Ιδού και το σχετικό video

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου