Στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λίμνης και ο Σύλλογος Ποντίων Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Στον Αγιασμό των Υδάτων, σύμφωνα με το Πατρώο Ημερολόγιο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020 στο λιμάνι του Πειραιά, έλαβαν και φέτος μέρος, ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λίμνης Άνω Λιοσίων και ο Σύλλογος Ποντίων Φυλής “Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ”.
Στην τελετή μετέβησαν με μέριμνα του Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Σονίδη, που εξασφάλισε το λεωφορείο του Δήμου Φυλής. Στα αξιοσημείωτα, η συνδημότισσά μας Γαλήνη Παναγιωτίδου ήταν η μόνη γυναίκα που βούτηξε στα παγωμένα νερά για την ανάσυρση του σταυρού.
“ Αξιωθήκαμε και φέτος με τον Πατέρα Μιχαήλ, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων “Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ” και άλλους συντοπίτες μας, να μεταβούμε στην τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, σύμφωνα με το Πατρώο Ημερολόγιο. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και το συνάδελφο Μιχάλη Οικονομάκη που μας εξασφάλισαν το λεωφορείο. Όπως επίσης το συνάδελφο Πρόεδρο της Κοινότητας Φυλής Διονύση Βλάχο που παρυρέθηκε. Εύχομαι να είμαστε καλά και του χρόνου, ώστε να ξαναπάμε στον Πειραιά, γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή “, τόνισε σχετικά ο Γιώργος Σονίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου